Macek58

Trochu jinačí detektivka, než je člověk zvyknutý. Čtivá, dobře napsané. Nezaškodilo by, kdyby autor napsal další knihu s tímto detektivem.

Pěkně jsem se rozečetl a najednou byl konec, jako by této knížce chyběla druhá polovina.Že by ji v tiskárně zapoměli natisknout?

Co ke knize dodat, další povedená kniha autorky plná napětí i když místami trošku drsnější.

Další kniha autorky, kterou jsem přečetl skoro jedním dechem. Sice trochu drsnější, ale o to víc čtivá. Už beru do ruky další.

Výborné čtení a bohužel ukazuje na krutou realitu ...........................................

Klasický Vondruška. Krásný čtení na dlouhé letní večery.

K Husitské epopeji není co dodat. Kvalita zvaná "Vondruška". Už aby tu byl další díl.

Je třeba ještě něco psát ke knihám V.Vondrušky? Není. Ale i tak: vynikající kniha přečtená jedním dechem.

Komentáře na Dánovy knihy by se mohly psát přez kopírák. Další vynikající kniha přečtená jedním dechem. Člověk nemohl zdržovat, protože v rodině na ní je zpracovaný pořadovník a každý už netrpělivě čeká, kdy se k němu dostane. A nyní musíme zase púl roku netrpělivě čekat na další. :-)

Jako každou knihu autora, jsem si ji se zájmen přečetl, a samozřejmě zaujala. No a zase budu čekat na další :-)

Ženy mají Červenou knihovnu, chlapi mají Chase ......

Pohodové čtení.Objevuje se nový autor klasické české detektivky?

Vynikající kniha i zpracované téma, přečtené jedním dechem.

Výborné čtení, ukazuje jaká je katolická církev a co pro dosažení svých cílů je schopná vykonat ..... celá její historie to dokazuje.