Madellaine7 Madellaine7 komentáře u knih

Děsy Leigh Harkerové Děsy Leigh Harkerové Darcy Coates

Za mě to byla jedna z těch slabších knih. Nemohla jsem se začíst. Vadilo mi, že je hlavní hrdinka převážně sama, žádné dialogy a jen úvahy. Dočetla jsem, ale byl to tentokrát boj.

14.11.2024 3 z 5

Zlomené duše Zlomené duše Patricia Gibney

Kniha se četla dobře, dějová linka byla svižná i když hodně postav působilo že jsem se ztrácela. Ale....proč je Lottie a její rodina tak strašná?

25.02.2024 4 z 5

Poslední zrada Poslední zrada Patricia Gibney

Rychlý, svižný děj. Nemohla jsem přestat číst, ale konec byl trochu odbytý. Tato kniha mě bavila o trochu víc než ta předchozí, protože i když Lottie stále není žádná sympaťačka tak už aspoň nepije a nebere prášky. Jako matka stojí stále za prd ale je naděje že i to se zlepší.

04.01.2024 4 z 5

Ukradené životy Ukradené životy Patricia Gibney

Líbil se mi příběh, táhl mě dopředu, ale inspektorka byla na facku. Nedalo se oblíbit si ji, naštěstí už se neutapěla v alkoholu jako v prvním díle.

22.03.2022 4 z 5

Imaginární přítel Imaginární přítel Stephen Chbosky

Kniha byla opravdu katastrofa. Prvních 100 stran jsem doufala že se to nějak rozjede, dalších 200stran jsem přetrpěla blechoidní písmena a knihu na 2 měsíce odložila. Musela jsem se nutit číst dál. Děj byl nudný, překombinovaný, napětí žádné...dnes jsem knihu dočetla a za mě 600 naprosto zbytečných stran.

25.12.2021 ztráta času

Zimní lidé Zimní lidé Jennifer McMahon

Není to žádné veledílo, ale kniha se čte dobře. Příběh mě táhnul číst dál i když jsem se teda nebála vůbec.

25.01.2021 4 z 5

Maminčin mazánek Maminčin mazánek Sarah Flint

Knížka je napínavá, příběh dobrý, do konce jsem nevěděla kdo je vrah, ale.. měla jsem pocit že se to táhne.

01.01.2020 4 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Skvělá duchařina, příběh trochu slabší, ale napínavý až do konce.

29.12.2019 5 z 5