Madellaine7 komentáře u knih
Za mě to byla jedna z těch slabších knih. Nemohla jsem se začíst. Vadilo mi, že je hlavní hrdinka převážně sama, žádné dialogy a jen úvahy. Dočetla jsem, ale byl to tentokrát boj.
Kniha se četla dobře, dějová linka byla svižná i když hodně postav působilo že jsem se ztrácela. Ale....proč je Lottie a její rodina tak strašná?
Rychlý, svižný děj. Nemohla jsem přestat číst, ale konec byl trochu odbytý. Tato kniha mě bavila o trochu víc než ta předchozí, protože i když Lottie stále není žádná sympaťačka tak už aspoň nepije a nebere prášky. Jako matka stojí stále za prd ale je naděje že i to se zlepší.
Líbil se mi příběh, táhl mě dopředu, ale inspektorka byla na facku. Nedalo se oblíbit si ji, naštěstí už se neutapěla v alkoholu jako v prvním díle.
Kniha byla opravdu katastrofa. Prvních 100 stran jsem doufala že se to nějak rozjede, dalších 200stran jsem přetrpěla blechoidní písmena a knihu na 2 měsíce odložila. Musela jsem se nutit číst dál. Děj byl nudný, překombinovaný, napětí žádné...dnes jsem knihu dočetla a za mě 600 naprosto zbytečných stran.
Není to žádné veledílo, ale kniha se čte dobře. Příběh mě táhnul číst dál i když jsem se teda nebála vůbec.
Knížka je napínavá, příběh dobrý, do konce jsem nevěděla kdo je vrah, ale.. měla jsem pocit že se to táhne.
Skvělá duchařina, příběh trochu slabší, ale napínavý až do konce.