Madlenkačte komentáře u knih
Nebavila mě tolik jako první díl, ale stálo to opět za přečtení. Jen ten Gabriel mi pořád vrtá hlavou - jestli to někdy rozjede s děvčetem :)
Vztah Bethany a Xaviera byl hodně přeslazený, také tam nebyla skoro žádná akce až na pár stránek na konci knihy. Ale nemůžu dát méně než 5 hvězd, protože se to krásně četlo a bylo to fakt sladký :) A Gabriel je největší fešák, jsem zvědavá, jestli se nechá od nějaké holky svést :)
O hodně moc lepší než první díl, mělo to pořádný grády. Jen ten konec - musela jsem zamáčknout slzu a zítra kupuji třetí díl!
Celou knihu jsem úplně hltala, byla super. Celá trilogie byla vynikající!! Amy i Syna jsem si oblíbila, moc sem jim fandila. Jen od začátku mě velmi iritoval otec Amy, a jsem ráda, že to dopadlo tak jak to dopadlo. Asi si tuto trilogii budu muset přečíst znova, jak se mi to líbilo :)
Bylo to o dost lepší než první díl, ale stejně žádná sláva. Rychle se to četlo, to jsem byla ráda, protože jsem se nemohla dočkat až začnu číst jiné knihy.
Ještě že se ta kniha četla tak rychle, protože jsem se těšila, až jí budu mít přečtenou a začnu číst něco jiného.
Na začátku to byl zmatek, ale pak se to krásně rozjelo a vyklubala se z toho velmi zajímavá knížka. Další díly si nenechám ujít, jestli je tedy ještě někde seženu. Doporučuji. Divoch Perry mě velmi okouzlil.
Neuvěřitelná slátanina, opravdu Smívání hadr. Hlavní hrdinka je nesympatické emo, ač je jí 18 let, chová se tak na 12. O ostatních, upírech, medvědech a vyvolených radši nemluvit. A všichni pořád pláčou a pláčou a pláčou... Ale četla jsem už horší knížky :)
Do první půlky knihy jsem se vůbec nemohla začíst, hlavní hrdinové mi byli značně nesympatičtí (čarodějka co se nechá šikanovat a natvrdlý zrazavý brejlounek, který je totálně mimo). V druhé části, jak se vydali do středověku, to už číst šlo, ale nečekejte žádný zázrak.
Kniha je povedená, opět se krásně četla a příběh mě plně pohltil. V tomto díle jsem obdivovala Xandera, a mrzelo mě že zemřela Indie. Celá série je super, všem moc doporučuji přečíst, ale první díl se mi líbil nejvíce, poprvé v životě uvažuji, že si nějakou knihu přečtu znovu - a to právě první díl této série.
Hlavní hrdinka byla úplně blbá, jednoduchý trapnopříběh. Vůbec mě to neoslovilo, pro mládež mi přijde dost nevhodné díky sprostým slovům atd. a pro dospělé též ne kvůli "jednoduchosti" textu i hrdinů. Tak hroznou knihy jsem snad nikdy nečetla, proto dávám své první hodnocení jako odpad!.
Knihu jsem koupila za pár korun v levných knihách, tak jsem od ní moc nečekala, ale mile mě překvapila. Jednoduše se četla, moc se mi líbil popis a dění společnosti, do Kye bych se být Cassie asi taky zamilovala. A ty zakomponované básničky do textů byly super, má to takové kouzlo (a to poezii opravdu nemusím). Všem moc doporučuji
Povídky od Stepenie Meyer - Peklo na zemi a Kim Harrison - Madison Averyová a smrťák jsou super. Jinak to stálo za ...!
První díl jsem hodně vychválila, ale tento durhý je ještě o něco lepší. Super děj a prostředí, hlavní hrdinové jsou úžasní a popis a dění v Arkádii mě úplně pohltilo. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu!
Skvělá kniha, všem moc doporučuji. Mám ráda všechny knihy od mé nejoblíbenější autorky Mead, ale tato kniha se mi líbila nejvíce. A taky bych chtěla ego a umět bojovat jako Mae!
Dobré rady a super recepty. Jen jsem si občas říkala, že už to trochu autor "přehání" např. vozit celý den čokoládovou špičku na přední haubně auta, to je trochu na hlavu. Nic se nemá přehánět!
Ještě že jsem si tuto knihu jen půjčila v knihovně. Je o ničem, nezajímavé recepty.
Pro mě nejlepší kuchařka co jsem kdy viděla. Moc dobře vybrané recepty doplňují nádherné fotky jídel a kočičky Mindy. Zatím jsem podle ní vařila jen buchtičky s krémem, ale byly výborné. Doporučuji všem!!!
Jednoduchý text, pár dobrých receptů a těžké cviky. Za mě jsou určitě lepší Jillian Michaels, Břicháč Tom a Kristina Čechová.
Už jsem četla lepší knihy stejného žánru, tak proto jen 4 hvězdy. Dost textu jsem přeskakovala, autorčin styl psaní mi moc nevyhovuje. Ale četlo se to rychle a děj byl velmi zajímavý.