Fit za 15 minut denně přehled

Fit za 15 minut denně
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/288377/mid_fit-za-15-minut-denne-IuG-288377.png 4 50 50

Dejte mi 15 minut, a já vám dám tělo jedna báseň.“ Zuzka Light, česká rodačka, která se proslavila po celém světě svými cvičebními videi na internetu a stala se fitness ikonou, přichází s první knihou. Představuje v ní ucelený cvičební a jídelní program na 30 dní, který obsahuje všechno, co její oddaní fanoušci očekávají. K tomu se jim dostane i spousty motivace, receptů a taky střípků ze Zuzčina života. A samozřejmě tvrdého tréninku!... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Ikar (ČR)

15 Minutes to Fit: The Simple 30-day Guide to Total Fitness, 15 Minutes At A Time, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Fit za 15 minut denně. Přihlašte se a napište ho.

andrea7191
14.02.2023 2 z 5

Čekala jsem od toho trochu víc. Koncepce knihy se nijak neliší od jiných. Recepty jsou pro mě celkem nepoužitelné (jedu rychlé a snadné recepty) a cvičební prvky je pro úplné začátečníky téměř nemožné odcvičit. Spoustu textu v knize jsem přeskočila nebo přelítla rychlým okem, takže je dost možné, že mi něco důležitého uniklo, ale myslím, že knihu pošlu dál a nebudu toho litovat.

Ivaksa
28.08.2022 3 z 5

Koncepce knihy nemá jasno v tom, pro koho je určená. Úvod, motivační kapitoly i výživová průprava je ideální pro začátečníky, tréningy ale pro velmi pokročilé sportovkyně, kterým jsou stravovací pravidla většinou již naprosto jasná, a motivaci dávno mají. Samotná Zuzčina metoda na rychlé spalování tuků samozřejmě bezvadně funguje,o tom není tak těžké se přesvědčit již v krátké době. Ale Zuzka kromě jediného cviku kterým je klik (dámský) ,nenabídla lehčí alternativu k ostatním. Nezbývá než si tedy sérii upravit podle svého, pokud má člověk u cvičení vydržet pokud možno navždy. Lze vypustit veškeré výskoky, které mohou být nebezpečné pro kosterní aparát, snížit počet opakování a další úpravy. Při zachování 15 minut denně, pravidelnosti a úpravě jídelníčku je úspěch zaručen. Čtenář by si zasloužil i podrobnější obrazový popis neméně důležitého strečinku. Nad překladem jsem bohužel smutně žasla. Paní Fraisová evidentně nemá ráda ani fitness,ani češtinu...

betzayda
04.12.2021 5 z 5

Velmi dobré informace, chutné recepty, dobře vysvětlené cviky, mohu plně doporučit.
Sleduji její pokroky posledních 6 let a je impozantní, kam až došla :-).

Kniha Fit za 15 minut denně v seznamech

tělesná cvičení zdravý životní styl

Autorovy knížky

Zuzka Light