Madlenkačte

Byl to totální průměr - nenadchlo ani neurazilo. Přečetla jsem to za jeden den.

Nádherná pohádka! Příběh, ač ne moc akční, mě úplně pohltil. Hned jdu na třetí díl a všem moc doporučuji. Princ je pořád super :)

To je tak krásný, za jediný den jsem jí přečetla a hned se vrhám na druhý díl. A fandím princovi, snad se zadaří :)

Opět super, asi nejlepší díl. Konec byl rozhodně překvapivý a trochu jsem si poplakala. Všem určitě moc doporučuju!

První díl se mi líbil o něco více, ale stejně to bylo dobré. Všem doporučuji.

Opravdu super čtení, všem moc doporučuji. Už mám objednaný druhý a třetí díl.

O trošku slabší než Dokonalý pár, ale stejně jsem jí hltala a rychle přečetla. Jen Ky mě trochu zklamal. Všem moc doporučuju k přečtení. A teď hurá na Dokonalý svět.

Recepty vypadají dobře, z běžně dostupných potravin v ČR. Zatím jsem nic nevařila, ale dle prvního dílu věřím, že to bude super.

Super příběh, krásná obálka, jen veliká škoda a velká ostuda vydavatelů - spousty gramatických chyb a překlepů. Tolik jsem jich ještě v žádné knize nenašla :(

Nádhera!! Autorka má hodně bujnou fantazii, vůbec moje hlava nepobírá, jak někdo může vymyslet takový příběh a jak je popisován, opravdu smekám. Všem moc doporučuji, stojí opravdu za přečtení. Titulka knihy je též hezká, jen škoda tolika gramatických chyb v textu.

Krásný příběh, všem moc doporučuji. Autorka je opravdu skvělá, hned jdu lovit její další knížky.

Přečetla jsem to rychle, první povídka je o dost lepší než ta druhá. Jsou velmi smutné, radši čtu něco veselejšího.

Kniha byla vtipná, dobře a rychle se četla, moc hezký příběh. Určitě doporučuji přečíst.

Nedočetla jsem jí, vůbec se to nedalo, bylo to dost dětinské a občas i trapné. Přečetla jsem hodně knih s upírskou tématikou, ale tahle byla ze všech nejhorší.

Pro mě, milovnici koček a zároveň knihovnici, to byla super oddychová kniha. Moc hezký příběh.