Chladné ostří přehled

Chladné ostří
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/166093/chladne-ostri-166093.gif 3 74 74

Existuje pouze den. Uplynulá noc není a nikdy nebyla... Na dřevěném ostrůvku uprostřed jezera je nalezena pobodaná dívka. Nikdo netuší, kdo mohl šestnáctileté Floře tak ublížit. Policie objeví spoustu stop, přesto se jí nedaří pachatele dopadnout. Opravdu si Flora z noci, kdy byla napadena, nic nepamatuje? Nebo snad mlčí úmyslně?

Literatura světová Detektivky, krimi Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)

Tränen Engel, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chladné ostří. Přihlašte se a napište ho.

andrea5754
18.11.2023 4 z 5

Krátký krimi příběh o 190 stránkách, takže spíš takové oddychové čtení na pár večerů...líbilo se mi prokládání výslechem všech postav, ani mi to nepřišlo nijak chaotické, za mě vcelku dobré počtení, kde mě autorka na konci překvapila

TeriLin1111
10.08.2021 3 z 5

Tohle bude asi nepopulární názor, ale mě se tohle líbilo. Bylo to krátké, rychlé, čtivé... Konec byl určitě skvělý, rozhodně pozdvihl celou knihu. Atmoška taky nechyběla a líbilo se mi, že se pohledy postav nenápadně prolínaly. Rozhovory taky fajn. Příjemná rychlá oddechovka :).

oblakaknih
22.03.2019 1 z 5

Do knihy jsem se pouštěla bez jakýchkoliv očekávání. Ještě, že tak!
Četlo se to sice rychle, ale dost mě to trápilo!
Do děje jsem se vůbec nedostala. Kniha byla vážně (VÁŽNĚ!) špatná.
To, co vypadá nadějně, je utnuto hned na začátku.
Většina věcí mě tam štvala, byly tam chyby,...
Osoby se střídaly bez nějakého upozornění. Ztrácela jsem se v ději.
Navíc bylo použito více druhů písma, což mi připadalo nesmyslné. Mnohem lépe by působilo, kdyby bylo nějaké výraznější členění na kapitoly a pohledy osob.
Jediné, co se mi líbilo, byly záznamy z výslechů.

Kniha Chladné ostří v seznamech

Franziska Gehm