Kámoška k zakousnutí přehled

Kámoška k zakousnutí
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/35027/bmid_upiri-segry-kamoska-k-zakousnuti-oT6-35027.jpg 4 64 64

Upíří ségry série

1. díl >

Potřebují kamarádku, a to okamžitě! Jinak se dvě poloupírky Daka a Silvania vydají zpátky do Transylvánie. Tam se dá aspoň nerušeně létat po okolí a do školy chodit v noci! V jejich novém domově v Německu je ale všechno úplně jinak – tady číhá nebezpečí na každém kroku. Bude první školní den totální katastrofa? Poznají upírky novou kámošku?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)

Eine Freundin zum Anbeißen, 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kámoška k zakousnutí. Přihlašte se a napište ho.

lucygreen
21.11.2018 4 z 5

Moje oblíbená knížka z dětství. Přečetla jsem všechny díly ze série. Každý měl něco do sebe ;).

ivca84
28.09.2018 5 z 5

ukazuje osudy dvou sester, ktere se prestehuji z rodneho Rumunska do Nemecka a prozivaji nova pratelstvi, lasky a zachrany jejich druhu

Orange8knihomol
04.03.2018 5 z 5

Jelikož jsou upíři v knihách moje krevní skupina, tak se mi tato knížka o Dace a Silvanii Tepesových, dvou poloupírských dvojčatech, velmi líbila. Příběh byl velmi milý, čtivý, odpočinkový a jednoduchý. Pro mě byl tento první díl ze série ,,Upíří ségry" takové krásné pohlazení. Už se těším na další díl, do kterého se bezmezně hned pustím.

Kniha Kámoška k zakousnutí v seznamech

Franziska Gehm
německá, 1974