Majulle komentáře u knih
jak již už bylo zmíněno, kniha byla bohužel ze série nejslabší.. :/ ale i tak příjemný příběh
skvělá kniha :) řadím se mezi zdravotní sestry a vím že tohle zažívá vždy alespoň jedna sestřička na pracovišti. :/ je to velice smutné a mrzí mě to..
tento díl byl o něco slabší než předchozí dva ale i tak tuto sérii miluji :)
Parádní oddychovka na dva dny Thriller o zmizení dítěte a dávce napínavosti
Byla to jízda. Nechtěla jsem knihu odložit. Jedná se sice o sérii, ale slibuji Vám že to stojí za to! Když se dva soukromí detektivové dají do pátrání zmizelé holčičky.. Kde bude pravda? Jsou v tom zapleteni rodiče? Nebo neštastná náhoda? Co se na dětském táboře doopravdy stalo?
Náhodou jsem narazila na první díl této série a musím říct že super! Není to teda nic pro slabší povahy ale perfektní příběh a už mě čeká doma pokračování. Jaké to je přijít po letech manželství a vychovávání svých dětí že manžel je sériový vrah? a jak vysvětlit všem že vy jste o tom neměla ani tušení? Vážně stojí za to!
Taková oddechovka, mě kniha trošku zklamala:/ čekala jsem podle hodnocení větší wow. Ale pro mě se to trošku táhlo a chyběla mi větší romantická zápletka. :)
já musím že jsem očekávala trošku víc. Trvalo mi ctvrtku knihy než mě kniha vtáhla a konečně se začalo něco dít kniha je rozdělena na dvě části, dva příbehy. Celou dobu jsem přemýšlela zda a jak spolu ty dva příběhy souvisí. Každopádně jako oddychovka není špatná
Nejlepší kniha autora. Skvělá zápletka, spád a kniha celá o sobě mě celá bavila :)
Krásné pokračování knihy, sice už nemá takový wow jako první díl ale i tak mě o vánocích potěšil. určitě doporučuji jako pohodové čtení :)
perfektní díl, perfektní zápletka. Těším se na další knihy :)