malazluta komentáře u knih
Svět Sandmana a jeho sourozenců vás pohltí a už není návratu - budete se k němu vracet znovu a znovu.
Knihu jsem četla až potom, co jsem viděla film (několikrát - mám ho opravdu ráda). Film nám všechno naservíruje až přímo pod nos. Přiznávám, že díky tomu bylo pro mě lehčí tuto knihu číst, bez jeho znalosti bych se asi v příběhu chvilkama ztrácela. Ale i tak je to povedený příběh.
Putování, sníh, zima, jiný svět, politika a zajímavé myšlenky... to vše a mnohem víc je v tomto příběhu. Ze začátku jsem měla problém se do něj začíst, ale pak už jsem se zorientovala a pak se to rozjelo - u této knihy se vyplatí být trpělivý.
Film mám ráda, ale kniha Hvězdný prach je moje srdcová záležitost. Dokonalá snová pohádka, kterou můžu číst znovu a znovu.
Krásný příběh, jak pro dospělé, tak pro odrostlejší děti ... až člověk po přečtení této knihy dostane chuť na tomto hřbitově bydlet :-)
Dokonalá sága, která se stala mou srdcovou záležitostí.
Dokonalá sága, která se stala mou srdcovou záležitostí.
Celá série je skvělá, hodně vtipná, některé pasáže jsem si přímo zamilovala. Trošku mi ale u všech dílů chyběl ten pocit, kdy se nemůžete od knížky odtrhnout a hltáte příběh od začátku až do konce.
Příjemná historická romace pro chvíle oddechu. Tato kniha nijak výrazně nevyniká nad těma, které jsou psané ve stejném žánru, ale i tak - je čtivá, lepší průměr.
Zábavná oddechová knížka u jejíž příběhu nemusíte vůbec přemýšlet.