malen malen komentáře u knih

Pastýř smrti Pastýř smrti Ethan Cross

Napínavé to bylo, to ano, ale do mé představy dobrého thrilleru to má hodně daleko.

17.02.2014 3 z 5

Poslední útočiště Poslední útočiště Patricia Cornwell

Mám knížky této autorky ráda, ale z téhle jsem zklamaná. Mně tedy děj nepřišel napínavý ( možná ke konci) , naopak musela jsem se nutit, abych knížku dočetla.

27.01.2014 3 z 5

Koukám a co nevidím Koukám a co nevidím Ivanka Devátá

Docela jsem se pobavila, při čtení jsem úplně slyšela autorčin úsměvný hlas. Fajn fejetony.

28.09.2013 4 z 5

Čas pomsty Čas pomsty Jeffrey Archer

Také jsem se nemohla odtrhnout, nejraději bych mrkla na konec, jak to dopadne. Ale vydržela jsem ..

28.09.2013 5 z 5

Dům na Tara Road Dům na Tara Road Maeve Binchy

Taky jsem po této knížce sáhla, abych si odpočinula od detktivek , ale také jsem si moc neoddychla. Ale z opačného důvodu, četla jsem dlouho do noci, protože mne to zaujalo a byla jsem zvědavá, jak to dopadne. Opravdu je to asi román pro ženy, ale mně se kniha moc líbila.

01.09.2013 5 z 5

Fata Morgána Fata Morgána Deborah Challinor

Pěkný příběh Tamary, ale ta druhá část JOseph -mi tam připadá jaksi navíc. V první části sledujeme život Tamary docela tak jak postupně běží a najednou je to hup sem, hup tam -no, nechci prozrazovat děj, zkrátka čekala bych to více propracované - tak jako první část.... Ale jinak souhlasím, pěkné čtení..

22.07.2013 4 z 5

Oheň a déšť Oheň a déšť Diane Chamberlain

Jako zatím všechny knížky, které jsem od autorky četla, i tyhle byla super,,

20.07.2013 5 z 5

Zastřelte toho chromého koně Zastřelte toho chromého koně Václav Gruber

Chtěla jsem napsat, že se kniha dobře četla. Ale zase to zní divně, když téma, které autor zpracoval nepatří k nejveselejším. Tak opravuji - dobře napsaná kniha, zaujala mne.

12.02.2013 4 z 5

Chytrá žena pro manžela přes plot skočí Chytrá žena pro manžela přes plot skočí Alena Jakoubková

Docela dobře se to četlo, ale zas tak nadšená jsem nebyla, hrdinka tak do pohádky, nebo žiju v jiném světě?

23.11.2012 3 z 5

Školník Kulda je jednička Školník Kulda je jednička Jiří Kahoun

Pro kluky bezva čtení, i rodiče se nenudí.

05.10.2012

Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění Alena Jakoubková

Docela vtipné, čtivé.

08.05.2012 4 z 5

Bušení srdce Bušení srdce Suzanne Brockmann

Dobře čtivá kniha pro nenáročné čtenáře, tedy pro mne.

25.04.2012 4 z 5

Krušnohorská kronika Krušnohorská kronika Josef Alois Náhlovský

Pro pobavení dobré, ale stejně si u toho člověk musí pana Náhlovského představit, pak je to humornější.

12.02.2012 4 z 5

Milostně Milostně Hana Zagorová

Mám hrozně ráda písně Hanky Zagorové i její texty, ale kniha mne zklamala. Čekala jsem , že v ní najdu něco nového, ale až na pár básní jsou to vesměs texty, které známe. Takže si říkám, že jsem si za ty penízky mohla koupit nějakou lepší knížku. Promiň, Haničko..:)

18.11.2011 3 z 5

Pavučina z hedvábí Pavučina z hedvábí Sandra Brown

Mne ta kniha zklamala, myslím , že Brownová píše lépe. Ale kdo má rád ,, sladké" příběhy, tak si přijde na své

17.11.2011 3 z 5

Hvězdy svítí z výšky Hvězdy svítí z výšky Sidney Sheldon

Tohle byla 1.kniha, co jsem od něj četla a myslela jsem si , že to napsala žena, takové romantické počteníčko

09.10.2011 4 z 5

Hledači mušlí Hledači mušlí Rosamunde Pilcher

Mne se naopak tato kniha líbí nejvíc z těch, co jsem od ní četla.

09.10.2011 4 z 5

Nic mi neprozrazuj Nic mi neprozrazuj Joy Fielding

Tato kniha mne opět nezklamala, líbila se mi.

29.08.2011 4 z 5

Až na dno Až na dno Joy Fielding

Vždycky mne naštve, že si koupím či půjčím knihu a pak zjistím, že jsem ji četla, protože je to již 2. vydání. Tentokrát jsem naštvaná nebyla, kniha se dá po letech opět s napětím číst znovu. Přeji Vám s ní pěkný večer. ( Já to zvládla ve vlaku z Brna do Varů)

29.08.2011 5 z 5

Dům s minulostí Dům s minulostí Sandra Brown

Zatím jediná kniha mé oblíbené autorky, která mne velice zklamala. Raději nečtěte§

29.08.2011