malen komentáře u knih
tak z těch , které jsem od tohoto autora četla, se mi tahle zatím líbila nejmíň
Tuto spisovatelku zatím neznám, ale docela mne to bavilo, tak si musím přečist i něco dalšího
Trochu moc sladké, ale psáno čtivě, takže nechybí ani napětí ani slzičky :)
Ještě by to chtělo pokračování až ty děti dorostou do školního věku a ženská se pak vrací do práce. To já jsem taky zrovna na pokraji šílenství a to zatím jen obalujeme sešity.
Tuto knihu , ale pod názvem Emil Neplecha, jsem milovala jako malá. Teď jsem ji koupila synovi a mohli jsme se uválet smíchy , hlavně při 1.příběhu. Když chci pobavit kámošky při kafe, tak jim z toho předčítám.
Tuto knihu jsem četla už dříve a musela jsem trošku oprášit dějepis , abych se orientovala. ( Tudorovci ještě nebyli na našich obrazovkách.) Chytlo mně to , doporučila jsem ji kámošce a ta už má od té doby přečteny 3 knihy od této autorky. U nás v knihovně mají , bohužel, jen tuto.
Trochu jiná, než jsem od ní zvyklá, ale moc pěkné čtení !!
I když mám její knihy velice ráda, tahle se mi moc nelíbila, moc rozvláčná divný konec. Ale dá se číst.
Velmi se mi líbila, jako ostatně skoro všechny její knihy. Bylo i zfilmováno , ale to se nedá srovnat
2.část série, takže pokud jste již četly Sluneční drahokamy, můžete se pustit i do této knihy. Pak je ještě Srdce oceánu
Škoda , že nikde v knize nepíší, že je to poslední? díl série. Raději mám samostatné příběhy. Ale dalo se to číst, přečetla jsem pak i Sluneční drahokamy a Měsíční perly, ale je lepší to číst postupně tak, jak jdou za sebou. Pak to ztrácí napětí!!
Něco trochu jiného, než jsem u autorky zvyklá. Ale super! Čte se moc dobře..
Má význam psát, že se mi to líbilo? Ano , opravdu pěkné!
Vždycky mne naštve, že si koupím či půjčím knihu a pak zjistím, že jsem ji četla, protože je to již 2. vydání. Tentokrát jsem naštvaná nebyla, kniha se dá po letech opět s napětím číst znovu. Přeji Vám s ní pěkný večer. ( Já to zvládla ve vlaku z Brna do Varů)
Zatím jediná kniha mé oblíbené autorky, která mne velice zklamala. Raději nečtěte§