malen komentáře u knih
Když jsem přečetla pár stran, říkala jsem si, bože, co to čteš. Ale pak mne to chytilo a četla jsem jedním dechem,
Zpočátku mne kniha hodně zaujala, ale pak jsem se v tom začala ztrácet...Takové přemýtání o životě (chlapa), ale děj skoro žádný..I když problém docela zajímavý :)
Tak od téhle autorky jsem zatím nic nečetla, tak jsem měla strach, že to bude moc "sladké". Ale docela mne to bavilo, taková oddychovka. Klidně si přečtu i jinou její knihu.
Oddychovka, dalo se číst, ale na to, jak to mělo být napínavé, docela divný konec.
Něco jako Collins v malém slovnenském městě, celkem dobře se to četlo.
Na to, že to autorka napsala v tak pokročilém věku, aspoň podle přebalu na knize, tak se mi to docela líbilo.
Oddechovka, čte se celkem rychle, ale mezi své oblíbené autorky si ji nezařadím.
Dalo se to číst, ale na můj vkus moc zdlouhavé, až jsem se ztrácela v ději
Mému 10-letému synovi se moc líbila a i já jsem byla zvědavá, jak se věci vyvinou...
Sice mne politické knihy moc nebaví, ale tohle se mi docela líbilo, celkem čtivé.
Velice napínavé a čtivé. Jen ten konec byl moc uspěchaný, ale i tak dobré.
První část byla napínavá, ale zbytek mne zklamal, čekala jsem víc. Jinak je to takové to čtení pro ženy. :-)
Autorku neznám, docela mne to bavilo, asi patřím k těm nenaročným čtenářům. Určitě vyzkouším ještě i nějakou další její knihu.
Příběh kombinovaný s příručkou o těhotenství, super! Pro nastávají maminky zpříjemní čekání, ale zase bych měla hrůzu ze všech těch testů, naštěstí to už máme za sebou.
Dalo se číst, docela mne to i bavilo, ale ten konce mne nenadchl. Taky bylo v knize pár překlepů...:-)
Líbila se mi. Ještě jsem od této autorky nic nečetla, ale myslím, že budu zvědavá i na další její díla.