malen malen komentáře u knih

Zlatá země Zlatá země Barbara Wood

tak mne tato kniha, ač Woodovou čtu strašně ráda, zas tak moc nechytla. Prostě jsem od této autorky zvyklá na něco lepšího.sorry

14.04.2012 3 z 5

Rusalčina volba Rusalčina volba Zora Kyněrová

Na přebalu knihy je napsáno, že jde o strhující vyprávění....Jak pro koho, mne kniha přišla šíleně nudná . Vzhledem k mnoha tématům, které v ní autorka otevírá jsem si myslela, že se aspo%n něco dozvím, či poučím, ale nestalo se.

20.03.2012

Miláček žen Miláček žen Jackie Collins

líbila se mi, četla se rychle, přestože má tolik stránek,

11.03.2012 5 z 5

Anděl s druhým křídlem Anděl s druhým křídlem Jitka Prokšová

Ze začátku se mi kniha líbila, ale nakonec mám z ní takový pocit smutku a rozladění ... Navíc , pokud nejste zrovna ideálem krásy, tak se Vás mohou dotknout Hynkova hodnocení žen v jeho blízkosti....

26.02.2012 3 z 5

Malináda Malináda Monika Petráková

Pozitivní na knížce je, že se dá přečíst za dvě hoďky, tedy ne cestování dobrá. Jinak mne moc nenadchla, ale číst se dala.

26.02.2012 3 z 5

Jaké je to asi v čudu Jaké je to asi v čudu Zdeněk Svěrák

Úryvek z této knihy jsme slyšeli na akci Celé česko čte dětem, ale líbilo se to i všem dospělým, budu se muset po knížce poohlédnout, až si doma uděláme akci celá rodina čte dětem :-)

23.02.2012

Pan Kdybych hledá kamaráda Pan Kdybych hledá kamaráda Pavel Šrut

Tuto knihu nám jsem slyšela na akci Celé česko čte dětem a moc se mi líbila.Paní herečka (nevím, jestli mohu jmenovat, tak to raději nedělám) , která nám ji celou přečetla, měla dobrou ruku při výběru a celá naše rodina ( a myslím, že nejen naše) byla nadšena.

23.02.2012

Krušnohorská kronika Krušnohorská kronika Josef Alois Náhlovský

Pro pobavení dobré, ale stejně si u toho člověk musí pana Náhlovského představit, pak je to humornější.

12.02.2012 4 z 5

Pozlátko Pozlátko Táňa Keleová-Vasilková

většinou má člověk rád kladné hrdiny, tady taková Ema nebyla , a přesto se mi kniha moc líbila.

12.02.2012 5 z 5

Absolutní zlo Absolutní zlo Alex Kava (p)

Taky jsem si nadávala, že bych měla něco dělat a ne jen číst. Ale opravdu se od toho nedalo odtrhnout.

12.02.2012 5 z 5

Šepoty a lži Šepoty a lži Joy Fielding

mne se to moc nelíbilo, dočetla jsem ji jen proto, že kamarádka tvrdila , že je super, já však byla zklamaná. Ale na druhé straně občas nebylo to nezajímavé.

12.02.2012

Vztahová níže Vztahová níže Eva Urbaníková

Je to 1. kniha, kterou od autorky čtu,a líbilo se mi. Takže si musím přečíst i nějaké další.

12.02.2012 4 z 5

Prokletá Prokletá Carol Higgins Clark

No dalo se to číst, ale že bych z toho byla odvázaná...

23.01.2012 3 z 5

V zajetí času V zajetí času Linda S. Howington

Nemám moc ráda sci-fi, ale tohle se dalo číst. Něco mezi detektivkou a romantikou.

22.01.2012 4 z 5

Temnota Temnota Klára Janečková

Byla jsem příjemně překvapena, knížka nepostrádala napětí, mezilidské vztahy , četla se dobře.

16.01.2012 5 z 5

Poslední sbohem Poslední sbohem Kay Hooper

Napínavé, trochu toho tajemna neuškodí ..

10.01.2012 4 z 5

Lži Lži Táňa Keleová-Vasilková

Přečetla jsem jedním dechem, vypadá to , že mám další oblíbenou autorku .:)

10.01.2012 5 z 5

Jezero naděje Jezero naděje Dorothy Garlock

Dá se číst, je to takový slaďáček, ale nepostrádá ani napětí, děj to má, takže je to celkem líbivé.

19.12.2011 4 z 5

Taková nevinná lež Taková nevinná lež Carole Matthews

Jsem tak trochu na rozpacích, knížka se mi celkově líbila, byla vtipně napsaná. Ale.. místy se špatně četla, spousta úvah, málo přímé řeči , moc rozvleklé, zdlouhavé. Ale jinak ano, myslím si, stojí za přečtení..

07.12.2011 4 z 5

Milostně Milostně Hana Zagorová

Mám hrozně ráda písně Hanky Zagorové i její texty, ale kniha mne zklamala. Čekala jsem , že v ní najdu něco nového, ale až na pár básní jsou to vesměs texty, které známe. Takže si říkám, že jsem si za ty penízky mohla koupit nějakou lepší knížku. Promiň, Haničko..:)

18.11.2011 3 z 5