maličkán komentáře u knih
Kniha nebyla špatná, ale mezi nejlepší ji také neřadím. Střídali se napínavé pasáže s docela nudnými, i když posledních 100 stran jsem byla opravdu napnutá.
Takové oddechové povídky, knihu jsem četla hodně dlouho, jen při cestách do práce ve vlaku, pro večerní čtení by to pro mě byla ztráta času.
Docela dobrá knížka, ale dle komentářů jsem od ní čekala víc. Byla moje první od autora, asi od něj zkusím
jiné dílo, nepíše špatně, ale nebyla mi moc sympatická
inspektorka Morenová se svým workoholismem. Konec tedy rozhodně překvapil.
Tato kniha mě rozhodně neoslovila. I když téma bylo zajímavé, těžce se mi četla, vadila mi i ta otřesná jména.
Mám od autorky ještě číst Nevinnost, tak už dopředu se toho bojím.
Tak za mě teda nic moc. Hrdinka nesympatická, rozčilovalo mě tam to Dantovo peklo, komiksy jsem úplně vynechala. Prostě zklamání. O hodně víc se mi líbila kniha od autorky Až na konec všech dní.
Kniha se četla velmi dobře, opravdu pěkně psychologicky vypracované. Stránky jenom běžely. Ale samotný příběh je tak málo pravděpodobný, ten konec mě velice zklamal, čekala jsem úplně jiný.
Ze začátku se to hezky rozjelo, byla jsem spokojená. Ale od půlky už jsem se prokousávala, už abych to měla dočtené, hrozně se táhlo. Druhá půlka knížky se mohla smrsknout na 80 stránek, to už byla nuda.
Dobrý nápad, určitě zajímavé téma, zpočátku jsem se do knihy zakousla, ale jak jsem četla dál, tím nadšení ubývalo, až jsem se jaksi nutila knihu dočíst.
Za mě teda nic moc. Jedna z nejhorších knížek za posledních pár let.
Knížka se mi líbila, zajímavé téma, napětí tam nechybělo, ale je spoustu lepších thrillerů, takže nejlepší hodnocení nedám.
Myslela jsem si, že to bude thriller, vyklubal se z toho horor, ale četlo se to dobře, až na ten závěr.
Asi vhodná četba pro mladé maminky. Pro mě, co mám již 3 dospělé syny asi s křížkem po funuse.
Kniha byla čtivá, chvílemi hodně napínavá ale ubírám jednu hvězdičku za dost odborných termínů v kterých jsem se ztrácela.
Strhující příběh s pořádnou dávkou napětí. Ač parajevy zrovna nemusím, tak v této knize mi opravdu nevadily. Jaksi to tam patřilo a řadím mezi své nejlepší thrillery.
Ze všech tří knih, co jsem od autorky četla, se mi líbila nejvíce. Zajímavé téma i když smutné. Jednu hvězdičku ubírám za to, že mi něco vadí na autorčině stylu psaní. Konec byl opravdu překvapující.
Zase jeden perfektní thriller. Už jdu shánět první díl Absolutní zlo.
Smutný příběh, dobře se četla. Na toto téma jsem ale četla lepší knížky, proto jeden bod ubírám.