malina097

Tak nejak nevim,rozhodne jsem četla lepší knihy,abych byla uprimna tak fakt nic moc spíše zmatek…..Škoda.

Nějak se mi nepodařilo komentář odeslat,,,knihu jsem svého času milovala a zajímala se i o minulost,,co je pravda a co ne,,,ostatní knihy autorky jsou opravdu na jedno brdo jen změna v čase,,,

Četla jsem jí před 15 lety poprvé a byla jsem nadšená,,,hned jsem pátrala po dalších knihách od autorky a byla jsem tak nějak zklamaná ,protože mi vzápětí došlo ,že je to vlastně všechno na "jedno brdo!".Z tohoto důvodu už její knihy nevyhledávám.

Hezké, moc hezké počteníčko kde jsou krásně popsané postavy,domeček i příroda,pes a to mě bavilo.Takový ten stejný scénář-starý dům kde člověk na pokraji zhroucení objeví nové přátele,ale všechno je uvěřitelné. Každý den jsem se těšila jak se domek probouzí do nové podoby a krásy.Prostě,když na knížku narazíte tak si ji přečtěte a uvidíte sami,že to stojí za to.Ted mi budou postavičky a jejich osudy trochu chybět tak jdu hledat něco podobného. Možná od stejně autorky.Tak zatím.....

Hodnocení nedám žádné ,omlouvám se ,ale kniha mě vůbec nebavila,nemohla jsem se začist.Asi tohle není to u čeho bych se těšila ,ze až dodělám co mám dodělat tak se s chuti ponořím do příběhu na který se těším a který mne zajímá.No nic tak jdu hledat něco zajīmavějšího,,,nějak se mi teď nedaří něco najít.Tak aspoň popřeji všem hezký den.

Já jsem si dobře pocetla,kniha se mi líbila dost.Nemam moc rada takhle tučné knihy,bolí mě při čtení ruce,ale tady nic nevadilo.Při popisováni týrání a násilí na ženách mi bylo nanic,fakt hnus a už vůbec si neumím představit jakou bolest musely zažívat brrr až mi trnuly nohy!!!Pri představě zlomené sanice jsem neměla chuť ani na jogurt,nechápu jak muže někdo tohle snášet.Hezky popisované okolí,zařízení a proste mě kniha bavila.Myslím,ze ji rada doporučim k přečtení .

Vůbec nevim jaký napsat komentář,nerada se proste přiznám,ze jsem v knize nenašla zalíbení které bych očekávala.Tak nějak to nemělo tu pravou historickou jiskru aspoň pro mne.Přečetla jsem a pak už moc o knížce nepremyslela a to nedelavam,rada si pak o knize přemýšlím,no nevadí mám od autorky vypůjčené ještě další tak uvidím.

Knizka na odpolední posezení u kaficka,nic prevratneho,ale číst se dala.Nevim proč,ale mám rada a líbí se mi jak autorka vše hezky popisuje proste si to hezky představím.Trochu lasky tam byt musí,aby to mělo spad a napětí.Docela dobra oddechovka a obě postavy sympataci tak joooo šlo to a dej svižně pokračujeklidně si knihu přečtěte.

A tuhle knížku vlastním…ani nevim kde jsem k ni přišla…asi mi ji někdo věnoval,ale mám ji svým způsobem rada a někdy se k ni vracím.Zvláštní a vůbec nevim proč je mi z ni vždycky trochu smutno. Je to jen můj názor,ale myslím,ze až tak smíchané rasy proste k sobě nejdou,kvůli společnosti ,rasovým předsudkům i když dnes už se to posuzuje jinak.Mohlo byt něco napsáno dal o životě hrdinky a dal nic nebudu prozrazovat.

Jen pro spravedlivé hodnoceni napíši svůj názor,,,již v recenzi na "Ozvěny run"jsem psala,že knihy jsou v podstatě stejné,nevím proč mě vůbec ani jedna nezaujala a přitom jsem na ně tak dlouho čekala.Jiste každý má jiný čtecí vkus,proč se mi třeba hodně líbila kniha "Žila jsem již před staletími" nebo "Cizinka" tam ovšem jen první díly,,,ale v Runách to šlo mimo mne.Nějak se mi teď moc nedaří najít knížku že které bych byla "paf"Tak zítra zaběhat do knihovny a pokusím se něco vylovit,,,zda najdu Vám pak s radostí povím,,,tedy napíši,,,

Zajímavé,docela napínavé a řekla bych,ze čtivé.Hezky popsané pocity všech kteří jsou do případu zapletení.Je fakt,že chvílemi trochu rozvláčné a protože jsem knihu dočetla už asi před 14 dny a zapomněla napsat recenzi tak k ni fakt už nic nedodám.Proste dočteno,pochváleno a tečka.Za další týden už nebudu vedet o čem to bylo,taková četba na prázdniny.

Austrálie,doktorka a začátek nového zivota ano to je přesně kniha co mě baví.Sice je děj hodně předvídatelný a trochu naivní,ale je krásně,léto tak se zivot má trochu odlehčit a někde u vody si počíst.Baví mě knihy z Austrálie,kdysi jsem četla Létající lékařku a to se mi také líbilo.Takže vzhůru do romantiky a zapomenout aspoň na chvilku na všední starosti těch mame každý až dost!!!Jo a první díl mám už přečteny taktéž.

A já jsem hodně spokojena i ,když je tady spousta komentářů,ze prý skoro červená knihovnatak ano chvilkami je to tak.Nevadilo mi to a přitom nemam rada preslazene románky.Musím se přiznat na konci v doslovu jsem měla stažené hrdlo tak nějak lítosti,ze ona přece byla Česká kralovna,to mi proste přišlo nějak líto.Jestli je pravda jak píše autorka,ze náhodou při procházce objevila to sídlo a zjistila o koho jde tak to mě proste dojalo.Určitě si půjčim další knihy autorky a uvidím jestli mě taky rozbreci.

Co bych měla dodat po přečtení nevim.Chvílemi se mi to dost líbilo a některé pasáže zdlouhavé,zamotané postavy,ale ano dotahla jsem až do konce.Ke konci jsem byla už i nějak unavená ze střídání těch postav.Za precteni myslím kniha stojí ,když je venku hnusne.Řekla bych ,ze skoro nejlepší je popisováni krajiny a těch mocalu to mám rada to se mi líbí,pravé mi to připomínalo moje oblíbené Kde zpivaji raci.

No nevim,tolik jsem chtěla něco romantického až jsem byla docela zklamaná.Je mi líto,ale fakt mě to moc nebavilo,,,no nic jedeme dal venku je hnusne tak jdu lovit v knihovně třeba narazím na něco zabavnejsiho,cus a hezky den všem.

V pořádku,docela napínavé čtení ,pořad se něco děje ,ale už jsem rada,ze je precteno.Konec je dost prekombinovany,nevim proč se musí konec vždy natahovat a natahovat až to praskne a je člověk rad,ze je konec dal to totiž nejde,ale dobře no tak to bylo napínavé až k pousmani,jako oddych dobryyyy

Tak nevim ,někdy se daji její knihy číst jen tak pro odpočinek,ale někdy je to jen napsana knížka a odskrtnuty další počin.Zrovna tenhle hrdina je přesně toho příkladem.Od začátku tak krásný člověk pro zivot ,proste obrovská červená knihovna.To je další kniha napsána hooodne horkým perem už si nic od ni nepůjčím.Škoda,někdy se to číst dalo.

Nic zvláštního,předvídatelný dej ,ale na odpočinkové čtení to jde,taková malinko červená knihovna.