Mamkasknihou Mamkasknihou komentáře u knih

☰ menu

Matčin hrob Matčin hrob Lisa Regan

Třetí díl s vyšetřovatelkou Josii Quinnovou byl za mě zatím tím nejlepším. Opět mě autorka od první stránky vtáhla do děje a nepustila až do konce. Tento žánr knih není tím, který bych primárně vyhledávala, ale Lisa Reganová mě přesvědčila, že případy s Josii musím číst. Už teď se těším na další díl a všem mlhu doporučit. Za mě zatím nejlepší díl série. Josie a sama autorka mě baví víc a víc.

03.07.2024 5 z 5


Tajemství luštitelky kódů Tajemství luštitelky kódů Sara Ackerman

Příběhy dvou žen, které se v závěru knihy možná trochu nečekaně, možná trochu předvídatelně protnou. Čtivě napsaný román, odehrávající se na Havaji ve dvou rovinách v roce 1943 a v roce 1965. Co mě velmi zaujalo a "potěšilo" je přiblížení toho, jak probíhalo luštění japonských kódu a jak důležitou úlohu měly jejich luštitelé.

03.07.2024 4 z 5


Hrad ve Skotsku Hrad ve Skotsku Julie Caplin

Opět další příjemná, nenáročná oddechovka od Julie Caplin, tentokrát z prostředí hradu ve Skotsku. Příběh se mi líbil, hlavní hrdinové mi byli velmi sympatičtí, včetně Xhante i když nevím, jestli bych se sama z takové mamky nezblaznila. , celkové mě příběh bavil, jedná se o fajn oddechovku ze série romantických útěků.

03.07.2024 5 z 5


Italské jednohubky Italské jednohubky Marta Kučíková

Milá oddechovka, řekla bych ideální jako letní čtení. Nejsem asi úplně cílovou skupinou, některé věci, kterým jsem se ( asi) měla smát mi moc vtipné nepřišly, ale to je spíše můj problém. Přesto se mi tato jednohubka líbila a ráda příště sáhnu po další knize autorky.

03.07.2024 4 z 5


Spisovatel Spisovatel Lucie Salová

Na knížku jsem se velmi těšila, ale bohužel jsem byla velmi zklamaná. Hlavní hrdinka mě neuvěřitelně rozčilovala svojí nešikovností a celkově mi příběh nějaké nesedl. Ráda čtu knihy s erotickou tématikou, ale tahle se mi bohužel do noty netrefila, vůbec mě nebavila a do čtení jsem se musela nutit. Nicméně věřím, že si své čtenáře najde a spoustě z nich se bude líbit, já mezi ně bohužel nepatřím.

03.07.2024 2 z 5


Mezi tebou a nebem Mezi tebou a nebem Hope Marks

Moje první kniha od autorky a musím říct, že rozhodně ne poslední. Kniha mě bavila od prvních řádků, autorka mě vtáhla do příběhu a už nepustila. Velmi zajímavý námět na příběh ( sama mám o 16 let staršího partnera a rozhodně souhlasím, že věk je jen číslo na papíře), skvělý způsob psaní, skvělé postavy. Nemám nic, co bych mohla vytknout. Ráda si od autorky přečtu dalších knihy a tuto mohu jen doporučit.

03.07.2024 5 z 5