Marak komentáře u knih
Autorka recenzie kikies túto knihu aj samotného autora dosť zhadzuje. Pričom sama uvádza, že tie metódy ani sama neskúša, len si o nich číta. Jedna z jej výčitiek je, že metóda od F. Kinslowa pôsobí aj na úrazi, a že sa máme vrátiť na zem. Ja som si túto metódu osvojil a reálne mi pomáha pri menších úrazoch a bolestiach krku či ramien. Ďalej autorka píše, že metóda F. Kinsowa je proste len meditácia. To ale nie je pravda. Povedzme, že jeho metóda z meditácie vychádza, pretože F. Kinslow meditáciu roky praktikoval. No jeho postup meditáciou nie je. Ja som tiež pred objavením a osvojením tejto metódy prevádzal meditáciu, presne podľa kníh a návodov. A je v tom rozdiel – v realizácií aj výsledkoch – oproti metóde prezentovanej v tejto knihe. Uznávam, že nie každému sadne štýl, akým F. Kinslow píše svoje knihy. Aj mne sa čo to miestami zdá akési kostrbaté či nedotiahnuté čo sa týka teoretického zdôvodnenia jeho metódy. No najdôležitejšia je prax, reálna aplikácia tohto systému, metódy. A tá reálne funguje a pomáha.