marekB78 komentáře u knih
Tahle knížka potěší nejen děti, ale i dospělé. Film jsem viděl několikrát, ale knihu četl poprvé. Krásná vzpomínka na skvělou Marii Poledňákovou. Přečteno do výzvy :)
Zajímavá kniha i námět. Navíc zajímavě napsaná, začetl jsem se do ní a bavila mě.
Krásný příběh s ponaučením a překrásnými kresbami. Nejde jinak než 5 hvězdiček a vřele doporučuji :)
Musím říct, že jsem z této knihy takový rozpolcený. Námět rozhodně zajímavý, ale moc mi nesedl styl psaní, ale to je asi můj problém a jde o zvyk. Pořád jsem přemýšlel, kdo je pachatel a celé to "rozbil" epilog... Určitě přečtu další knihu.
Já prostě Tilly a Poa můžu. Tahle dvojka mě baví. Hlavně Tilly je skvělá. I proto mě mrzí, že se na konci příběhu už tolik nevyskytovala. Jak bylo zmíněno, oproti jiným dílům je tento slabší, ale neřekl bych, že o tolik. Kniha je zajímavá, čtivá a napínavá. Za mě 5 hvězd :)
Další super díl z této série. Zajímavý námět a skvělé rozuzlení. Jen mě zajímá, jak to dál bude s Alex a jak se rozhodne Žvejka. Takže už se těším na další díly :)
Knihy v této sérii mi přijdou takové oddechové. Tento díl mi přišel zajímavější než předchozí. Ale je to čtivé a místy i celkem napínavé. Dal jsem 5 hvězd, ale určitě znám i zajímavější knihy.
Hodně "těžké" čtení. Rozhodně ne pro slabé povahy. Ale příběh zajímavý, ani nevím ,že se něco podobného odehrálo.
Není to úplně špatná knížka. Celkem napínavá, konec mě překvapil. Moje druhá kniha od autora a opět nezklamala.
Knížka mě hodně bavila! Nejdřív vás autorka to "nutí" myslet si, že to dělá tento, pak tamten a nakonec vraždí úplně někdo jiný, od koho byste to nečekali. Kniha plná napětí a skvěle se četla. Doporučuji :)
Klasická Agatha, klasický Poirot a klasická detektivka... Bavilo mě od začátku do konce i s rozluštěním a odhalením vraha :)
Skvělá kniha!!! Každému doporučuji přečíst. Hodně zajímavé a poučné čtení. Hodně jsem se bavil a knihu jsem si užil.
Taková odpočinková četba. Dobře napsaná, ale postrádám větší napětí a tím i rozuzlení. Ale jinak spokojenost. Tím, že jsem viděl i seriál, můžu hlavním postavám přidělit i obličej :) Na 5 hvězdiček to není, ale 4 si zaslouží
Kniha mě mile překvapila, dobře napsané, zajímavý námět, ze začátku jsem měl trochu zmatek v postavách, ale brzy jsem si zvykl. Co mě trochu zklamalo, tak konec knížky... I tak jsem dal 5 hvězdiček :)
První knížka od autora a hned povedené dílo :) Knížka mě bavila, držela v napětí, obě hlavní postavy jsou sympatické... Co víc si přát :)
Taková pohodová detektivka. Dobře se čte a nechybí jí ani napětí. Za mě fajn,ale na 5 hvězdiček to není :)
Krátké příběhy, ve kterých Hercule opět předvádí svou extratřídu.
Prostě super. Knížky od Cartera nemají chybu. Vtáhne vás do děje hned od první stránky, takže musíte číst a číst, abyste zjistili, kdo za tím stojí a proč :) Budu se netrpělivě těšit na další knihu :)
Knihu jsem četl do výzvy a upřímně, jsem rád, že to mám za sebou... 176 stránek vám může připadat jako 400, když vás kniha nechytne... A to byl pro mě případ této knihy. Vadily mi ty vsuvky, ale pro někoho to může být zpestření. Prostě asi si rozmyslím, než začnu dalšího Kinga...
Zajímavý historický krimi román. Kniha zajímavě napsaná, ale není to úplně můj šálek. Přečetl jsem do výzvy a určitě to nebyla špatná volba.