mario.nette mario.nette komentáře u knih

Vír Vír Frode Granhus

Tak tohle byla opravdu jedna velka nuda...

15.09.2018

Hořící stromy Hořící stromy Kristina Ohlsson

No, celkem to šlo. Čekala jsem, že to bude lepší teda :( konec mě zklamal. Někde jsem četla, že konec byl nečekaný a šokující, ale to bych neřekla - spíš slabota.

25.06.2018 2 z 5

Poslední dívka Poslední dívka Riley Sager (p)

Tak za me naprosta kravina. Absolutne jsem se nemohla zacist a kolikrat jsem preskakovala stranky. Hlavni hrdinka totalne nesympaticka. Navic se zachova jako devka ke konci, coz je hnus. Zadny prekvapeni se nekonalo. Za me opravdu ne a lituju, ze jsem nad takovym brakem travila cas. Uz nikdy vic!!!!

05.05.2018

Deset večerů s pohádkou Deset večerů s pohádkou Jan Vladislav

Tohle je moje nejoblíbenější dětská kniha. Zvířátka si sesednou okolo ohně a vyprávějí si příběhy. A tak se dozvíme, že zajíc měl dřív krátký uši a dlouhej ocásek a proč tomu je teď naopak... :) milovala jsem tu knihu a každý prázdniny jsem si jí brala s sebou a četla jí ♥ do dneška jí mám doma a je jako nová (ke knihám jsem se vždycky chovala moc hezky). Mohla bych si jí zase přečíst :)

Sběratel kostí Sběratel kostí Jeffery Deaver

Moc se mi líbila!

Prázdné křeslo Prázdné křeslo Jeffery Deaver

Moc hezky se to četlo, napínavý a nečekaný!

17.02.2018 5 z 5

Léto s Káťou Léto s Káťou Trevanian (p)

Tak jsem na strane 70 a nic nudnejsiho jsem necetla. Nesympaticky postavy az beda! Jdu si precist konec, protoze ja to cely nedam. Kravina nejvetsi tohleto :(

15.07.2017

Kapky deště Kapky deště Virginia Cleo Andrews

Jednou jsem viděla kdesi v levných knihách pouze jeden díl - Úder hromu a když jsem si četla o čem knížka je, moc se mi to líbilo...ale bohužel, další díly tam nebyly :( Ani na internetu jsem je nikde nemohla sehnat. Ale pak se na mě štěstí usmálo a já je sehnala!! A úplně nové :) Paní mi je prodala a já byla nejšťastnější na světě. Strašně jsem se těšila, až si je přečtu. Nelituju toho. Bylo to fakt krásný!!!

15.03.2016 5 z 5