Marisa Marisa komentáře u knih

Můj ne tak sladký život Můj ne tak sladký život Rachel Harris

Dávám pět hvězdiček jen proto, že se mi líbili i dva předešlé díly a nechci kazit hodnocení. Jak už tady někdo psal, ano, autorka tímhle příběhem mohla zabrat pouze pár kapitol. Musím se přiznat, že tuto knihu ve srovnání s druhým dílem (který je mnohem tlustší) jsem četla déle :D . Ale i tak byla kniha oddychová a dobře napsaná :)

25.02.2015 5 z 5

S větrem o závod S větrem o závod Lauren St John

Moc pěkná série :)

05.02.2015 5 z 5

Můj ne tak sladký život Můj ne tak sladký život Rachel Harris

Velmi se těším, ale budu doufat, že autorka tuhle hodně povedenou sérii nějak nepokazí :D

16.01.2015 5 z 5

Příběh dvou staletí Příběh dvou staletí Rachel Harris

Kniha je skvělá! Hned si mě získala a velmi jsem si oblíbila všechny postavy. Doporučuji! :)

16.01.2015 5 z 5

Zápisník jednej lásky Zápisník jednej lásky Nicholas Sparks

Kniha se mi líbila, ale přesto na mne působila, jako by to byla část textu, kterou někdo vytrhl z jedné tlusté bichle a tu část vydal samostatně. Nerada to říkám, ale čekala jsem víc. Chtěla jsem si přečíst jak se Noah s Allie seznámil, myslela jsem, že kniha bude od toho léta, když byli mladí, jak Allie musela na konci léta odjet, jak Noah odešel do války... Prostě tak, jak to je ve filmu, ale to jsem se spletla. Film je lepší. Ale i tak je kniha pěkná ;)

31.12.2014 5 z 5

Bezcitné Bezcitné Sara Shepard

Naprosto bezcitně dokonalé! Objasňují se zde některé věci ohledně vraždy. A ten konec je jako obvykle parádní :)

Vražedné Vražedné Sara Shepard

Tenhle díl byl oproti Hříšným naprosto dokonalý. Samé překvapení a ten konec. Páni!! :)

Hříšné Hříšné Sara Shepard

Ano, díl byl trošičku slabší, ale na konci se rozjel. Ale i tak dávám 5* ;)

Nezapomenutelná cesta Nezapomenutelná cesta Nicholas Sparks

Knihu jsem si přečetla poté, co jsem zhlédla film. U filmu jsem brečela a nebýt sestry a mamky v místnosti, tak bych u knihy brečela také. Sparks je nejlepší. Nezapomenutelná cesta se pro mě stala nezapomenutelnou knihou. Doporučuji :-)

01.12.2014 5 z 5

Selekce Selekce Kiera Cass

I když jsem si Selekci stáhla, jsem moc ráda, že jsem si jí přečetla. Selekce je úžasná kniha. Chtěla bych, aby se America dala dohromady s Maxonem. Doporučuji :-)

28.11.2014 5 z 5

Dokonalé Dokonalé Sara Shepard

Podle mě velmi vydařený díl :-)

29.08.2014 5 z 5

Nevinné Nevinné Sara Shepard

Moje sestra má všechny díly, co zatím vyšly a já se rozhodla, že by byla velká škoda, kdybych si knihy nepřečetla. Nevinné jsou dobrý díl, ale asi nejslabší. Nyní čtu dokonalé a ty jsou mnohem lepší, ale to se nedá nic dělat, každá série má své plus a minus :-)

25.08.2014 5 z 5

Dvě pravdy a lež Dvě pravdy a lež Sara Shepard

Opět další skvělý díl z téhle skvělé série :)

09.08.2014 5 z 5

Nikdy v životě Nikdy v životě Sara Shepard

Nevím, co tady skoro všichni mají, s tím, že Hra lží je něco jako kopie lhářek a tak. Mě to vůbec stejné nepřipadá. Náhodou postava Sutton se mi tam líbí, ty kapitoly, kde si pomalu vzpomíná, co se opravdu stalo jsou skvělé. Ačkoli mám lhářky ráda, kniha Nikdy v životě je naprosto úžasná a postavy mi nejsou tak protivné, jako u lhářek třeba Aria, nebo Spencer. Trochu jsem se bála si Hry lží koupit, když jsem tady četla ty komentáře, ale teď si vážně jako první udělám svůj vlastní názor. A ještě jednou ke knize, moc moc jí doporučuji ;)

09.08.2014 5 z 5

Hra lží Hra lží Sara Shepard

Tuto knihu jsem si koupila spolu s jejími dalšími díly. Nečekala jsem, že mě kniha tak zaujme. Jsem ráda, že jsem si jí koupila :-). Jinak seriál je také dobrý, i když hodně jiný ;) .

04.08.2014 5 z 5

Dva krůčky po mokrém písku Dva krůčky po mokrém písku Anne-Dauphine Julliand

Páni, tahle kniha byla úžasná. Jen stěží jsem u konce nebrečela. Knihu si určitě znovu přečtu.

14.07.2014 5 z 5

Zrada Zrada Pia Hagmar

Kniha byla hezká, dobře se četla a měla poutavý děj. Možná znám lepší knihy, ale knihu jsem četla ráda.

07.07.2014 5 z 5

Poslouchej! Poslouchej! Sarah Dessen

Knihu jsem přečetla asi už desetkrát, patří mezi moje nejoblíbenější knihy asi proto, že jsem si s Annabel povahově hodně podobná. Tato kniha mě zaujala nejen vzhledem, ale i samotným dějem, ve kterém je opravdu vše. Byla jsem také hodně zvědavá, jak to vše dopadne s Whitney a její anoroxií. Kniha mě pokaždé potěší nejen stylem vypravování, ale celkově. Autorku velice obdivuji.

08.06.2014 5 z 5

Kouzla a hříčky Kouzla a hříčky Václav Zůra

Hezké počtení a zajímavé nápady.

17.03.2014 5 z 5

Nové Mikulášovy průšvihy – Polívka nemá rád zmrzlinu Nové Mikulášovy průšvihy – Polívka nemá rád zmrzlinu René Goscinny

Vtipné a hezké čtení.

17.03.2014 5 z 5