MarkétaKočí MarkétaKočí komentáře u knih

Šikmý kostel Šikmý kostel Karin Lednická

Mužů jen poděkovat paní Karin Lednické, že napsala tuto knihu! Pocházím z toho kraje a díky této knížce se mi, troufám si říct, otevřely obzory ve vztahu Čechů a Poláků na tomto území. Krásná knížka, velmi čtivá, za mě můžu jen doporučit a budu se těšit na další autorčin počin.

22.08.2020 5 z 5

Vyzvědačka Vyzvědačka Paulo Coelho

Coelho je mým oblíbeným autorem a když mám náladu přemýšlet ráda šáhnu po některém s jeho děl. Tato kniha se však od všech ostatních co jsem četla liší. Je to průměrná kniha, která podle mého názoru ani nenadchne a ani nijak nezklame. Možná mohla být propracovaná víc do detailu, ale to je již věc názoru.

14.08.2020 3 z 5

Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Překrásné kniha, musela jsem k ní ale dospět. Škoda, že je v čítance pro 3. třídu a proto spoustu děti odradí a nelíbí se jim! Možná se, ale k ni vrátí v dospělosti a budou unešeni stejně jako já.

30.07.2020 5 z 5

Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

Poutavý příběh! Autorka má pro mě velmi čtivý jazyk! Opět jsem se nemohla odtrhnout!!! Mužů se jen těšit na další knihu!

28.07.2020 5 z 5

Vrány Vrány Petra Dvořáková

Pěkná kniha, stojí za to si ji přečíst. Škoda jen, že nemá o pár stránek víc a mohl by ten příběh být dál rozpracován.

25.07.2020 4 z 5

Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Jedna z nejkrásnější knih co jsem četla!!!! Silný příběh

14.06.2020 5 z 5