Marry123 komentáře u knih
Tahle série je prostě skvělá :) Až mi je líto že už je konec, ale rozhodne na Cinder, Kaie, Iko, Scarlet, Vlka, Cress, Thorneho, Winter a Jacina budu s láskou vzpomínat. A možná i na Levanu i když to byla mrcha trochu líto mi ji taky bylo.
Čas od času je potřeba se trošku zasnít a užívat si romantiky... a proto mám pár takových kousků v knihovničce když mě popadne splín. :)
Moje první ochutnávka od Františka Kotlety, a nemůžu si stěžovat. Nejen že postapo miluju, ale je to zas trochu jiné a prostě od nás. Takže můžu jen doporučit, vážně PARÁDNÍ A SUPÉR. :D :) :)
Zbožňuji postapo. romány a tento si mě taky velice získal. Nemůžu říct nic jiného než : PARÁDNÍ, SKVĚLÝ, BOŽÍ :D
V podstatě oddechová kniha, která musí pohltit nejedno dívčí srdce. A s radosti se k ní vracím abych si prožila Sheilino dobrodružství znovu. Ovšem je pravda, že konec je nešťastně useknutý, ale dá se to "přehlédnout". :)
Toto zpracování krásky a zvířete mě uneslo. A nemluvně o tom že to je prostě Skotsko. Krásná jednohubka :)
Doppler... mám z něho smíšené pocity. Nevím jestli sem někdy něco podobně psaného četla, asi spíš ne. Na mě působí Doppler vážně jako blázen :D ale i přes to jsem knížku dočetla. Teď je zásadní otázkou: Chci si přečíst pokračování? Odpověď: Absolutně netuším. :D ovšem anotace k dalším knihám na konci mě trošku nahlodává. Asi o tom radši nebudu PILNĚ přemýšlet a nechám to LOSOVI ten má větší hlavu. :)
Zajímavé počtení... lehce erotické zakončení alá Sigi má harém :D Knížka mě bavila, ne jednou jsem se musela zasmát a nejvíc mě asi rozsekala scéna na policejní stanici :D to prostě nevymyslíš. I když mě ty ženské lehce štvaly asi by to bez nich nemělo takovou "šťávu" :D Nicméně Sigi, Wolfi a Temná jsou borci každým coulem :)
I přezevšechno skřípání na začátku se mi kniha moc líbila :) Asi jsem po sérii Vampýrské akademie čekala víc než bylo zdrávo (proto 4 hvězdičky), ale nakonec sem nebyla nijak zklamaná :) určitě si další díly nenechám ujít, protože kdo ví co se ještě může semlít že :).
Další knižní série kterou jsem si hodně zamilovala... Dalo hodně trpělivosti sehnat zrovna Hrdinu věků ale nakonec se povedlo. KONEC mě hodně hodně překvapil můžu říct jenom WOW. :)
Nemám slov můžu jen říct z prvního dílu jsem byla nadšená, ale z druhého jsem byla unešená. Nedovedu si představit jaké pocity zažiju u třetího dílu nicméně už teď se nemůžu dočkat...
Knížku jsem četla snad třikrát a věřím že se k ní budu vždycky velmi ráda vracet a že si u ní vždycky trochu popláču :)
Jedna z dalších knih která mě neuvěřitelně uchvátila. Můžu jen toužebně čekat jak to bude pokračovat. :)
Skvělá kniha. Nečekala jsem že se do ní tak ponořím, začátek jsem trochu tápala jestli to bude něco pro mě. Ale potom to nabralo grády a já furt přemýšlela jak to vlastně dopadne a o co se to tam vůbec doopravdy děje.
Jedna z mála knižních sérií kterou jsem si užívala od začátku do konce knížku po knížce.... A můžu říct že mě hodně moc mrzí, že se u nás další díly nepřeložily. Furt na to naivně čekám a doufám že se třeba jednou dočkám....
Skvela kniha :) Necekala jsem ze me tak chytne a uz mam pripravene pokracovani na precteni... prubezne jsem mela uz tu cest i se serialem... je dobry ale serialovy jamie me trochu rozciluje :D
Nic nemeni na tom fakt ze knizku miluju :) a tim padem ziskava i plny pocet hvezdicek
Ze začátku jsem byla trošku zklamaná, ale nakonec se děj rozběhl a nakonec jsem spokojená. Oddychové počteni na léto.