marsden komentáře u knih
Tesil jsem se na to moc a na strance 102 to odkladam a nedoctu. Neco bylo spatne, ze jsem se pri tom nenasmal a mel? Bylo mi spis smutno z hrdinu, kteri jsou ultra burani. Ja si to pak beru moc vazne a hned vidim, jak to voli Zemana a Babise a komouse, jak si zijou ty svoje podelany zivoty a vraci nam to merou vrchovatou. Ano, ty postavy jsou vykresleny nejspis realne, ale nepotrebuju cist Slunce, seno... v knizni podobe. Me tech lidi neni lito, me spis hrozne serou:)) Ale autorka to jiste vykreslila nejlip jak umela a svoje ctenare si to najde.
Fields pise dobre o tom zadna. Cetl jsem od vsechny tri knihy. Ty dve dejove linky v knize budiz, ale ta z klubu me bavila min.
Callanacha bych rad potkal, to jak ho vykresluje jako fesaka me zajima:)
Trochu chaoticke a prehnane. Autor chce sokovat, dej jede dopredu, ale ceho je moc, toho je priliz. A rodina Fabina, hlavne jeho deti a zena jsou tak moc nesympaticky postavy, ze z nich nemuzu.
Zacatek vyborny, hlavni hrdinka nadejna postava, ale pak se to vsechno zmenilo ve scifi. Ano, urcite mela vlada v mnohem prsty, ale jako bych pak koukal na film Kontakt. Stacilo min, ale pro nekoho to bude jiste top pribeh.
Mlceni Jehnatek. To me napadlo jako prvni, po precteni prvnich kapitol. Takhle, kdo neznate Eriku ( je to vubec mozny?), nectete bezne krimi, tak si to uzijete. Ja uz mam neco z detektivek nacteno a vsemozne zapletky uz me asi neprekvapi. RB psat umi, je to napinavy, ( bohuzel mistama uz prehnany ), ale jednou zacnes a musis docist. V zanru je to nadprumer, mistama se i leknes a mozna kousnes do rtu:))
Pokud hledaji zeny romanticky pribeh s detektivni zapletkou, maji novou favoritku. Ja se prokousal, ale zatim nejslabsi dil ze serie.
Aby bylo videt, ze i chlapi ctou, pridavam svuj strucny nazor. Vyborne cteni. Moje treti kniha od autorky. Davam 100%