martina.j martina.j komentáře u knih

Znič to jméno Znič to jméno Jana Jašová

Četlo se to dobře, jen škoda, že se autorka příliš zamilovala do označení "divých žen"... jako spousta jiných jsem si musela udělat na přezdívky manuál.

28.01.2025 4 z 5

Povídejme si do noci Povídejme si do noci Claire Daverley

Příběh je vyprávěn ve třetí osobě přítomného času, trošku odosoběným přístupem. A táhne se to, až to vypadá, že i sama autorka toho měla dost a otevřeným koncem to ukončila.
Je mi jich líto, tolik promarněného času v jejich životech...

17.03.2025 2.5 z 5

Hra na přání Hra na přání Meg Shaffer

To bylo ale milé čtení! Jak Alenka jsem nakukovala za zrcadlo a bylo mi tam dobře... jen ten konec byl až trochu moc sladký.

07.01.2025 4 z 5

24 dní do Vánoc 24 dní do Vánoc Michala Ries

To bylo ale táák vtipný!
Ale vážně - knihu jsem si půjčila úplně náhodou - ležela zastrčená mezi novinkami, nechtěla jsem odejít s prázdnou, a ani jsem si pořádně nevšimla, kdo ji napsal... až mě po chvíli čtení zarazila jména: Jerguš, Lubička ! - sakra, co to je? Odkud ten příběh vlastně je? A překvapení - ze Slovenska! A hravé, pohodové čtení! Chvílemi jsem se smála tak, až se po mě dívala půlka autobusu.
Většinou se nevracím, ale tohle si určitě ještě jednou přečtu!

04.03.2025 4.5 z 5

Přísahej Přísahej Meagan Brandy

(SPOILER) Tak nevím, jestli to nebylo i překladem, ale vážně se kamarádky mezi sebou běžně oslovuji: mrcho, šlapko ?? Fajn, milostný trojúhleník - ale co jsem nepochopila, proč bratr Ari je tak moc proti vztahu s Chasem a proč ho Chase poslouchá. Chtělo by to v knize i víc z pohledu Chaseho.

17.03.2025 3 z 5