martina1797 komentáře u knih
Tohle bylo jednoduše super, moc se mi to líbilo. Trošku mě rozčiloval Fitz, jak mu trvalo se konečně rozhodnout a jak se občas choval. Jinak ale milé, vtipné a romantické. Hned začínám číst druhý díl.
Noo, tak závěr mě opravdu překvapil. Opravdu zajímavá série, jen nevím jestli úplně pro každého.
Rozhodně je to netradiční milostný román. Konec zajímavý, trošku nečekaný.
Někde tady v komentářích jsem zahlédla slovo bizarní a myslím, že to tuhle knihu naprosto perfektně vystihuje...
Obsahově rozsáhlejší, ale krásná. Celá série se mi moc líbila. Není to jenom jednoduchý románek, ale občas přiměje k zamyšlení. Postavy sympatické a příběh plný napětí, zvratů a romantiky. Co víc si od dobré knihy přát.
Tohle bylo opravdu super, u prvního dílu mi chvilku trvalo se začíst, ale tento příběh mě bavil od začátku. Možná i proto, že postava Alexandra mi byla hrozně sympatická už z předešlého dílu. Tak trošku zlobivý hoch se srdcem na správném místě, prostě ta správná kombinace. Příběh byl napínavý se spoustou zvratů a překvapení. Jsem zvědavá na pokračování.
Nooo, prvních padesát stránek bylo jako průřez švédským korporátním trhem, do poloviny knihy jsem si říkala, že jí možná ani nedočtu a pak přišel zlom a nemohla jsem jí odložit. Pěkný příběh, místy hodně zamotaný a s podrobný popisem švédské ekonomiky, ale vlastně fajn čtení. Jen jsem úplně nechápala, proč se Natalie tolik snažila bojovat za rodinu, která jí vlastně celý život odmítala a házela klacky pod nohy.
Nebylo to špatné, kniha se čte dobře. Jen místy pro mě trošku nepravděpodobné. Ale jako oddechové čtení, proč ne.
Obdivuju schopnost Colleen Hoover okamžitě vtáhnout čtenáře do děje během prvních pár řádek. Knížka je opravdu nádherná a plná hlubokých emocí. Čte se jedním dechem. Asi už bych na to u téhle autorky měla být zvyklá, na začátku krásný román a pak nečekaný zvrat. Ale moc se mi líbí, že každá z jejích knih se věnuje i hlubším tématům. Rozhodně doporučuji přečíst.
Tohle není úplně žánr, který obvykle vybírám, ale jednou za čas stojí za to zkusit něco jiného. Příběh je fajn, dobře se čte a závěr byl pro mě rozhodně překvapení. Uvidíme, třeba zkusím i další díly. Každopádně dobré čtení a na českou krimi rozhodně vysoká laťka.
Nádherná a velice smutná kniha o neuvěřitelné síle dvou žen v době druhé světové války. Opravdu silný příběh, který místy vhání slzy do očí. Pro mě určitě jeden z nejemotivnějších příběhů, jaký jsem kdy četla. Opravdu nádherná...
Vzhledem k ne moc vysokému hodnocení tady, jsem si nebyla jistá co čekat, ale zaujala mě anotace a dala jsem knížce šanci. A rozhodně jsem dobře udělala, protože mě to prostě bavilo. Skvěle se četla, a když bych ráno nevstávala do práce, měla bych jí za večer přečtenou. Za mě určitě doporučuji.
Příjemná a milá knížka, děj tak nějak pomalu plyne. Z počátku jsem si nemohla zvyknout na formu jakou je kniha psaná, jsou to navazující dopisy. Ale asi od poloviny už jsem to vůbec nevnímala a soustředila se a roztomilý, romantický a místy humorný příběh.
Opět skvělý román. Celá série byla výborná a neskutečně jsem si čtení užila. Za mě nejlepší díly ze série London Road a Jamaica Lane.
Už nevím co napsat abych se neopakovala, tahle série je prostě skvělá. Další podařený příběh.
Tento díl mi přišel malinko slabší v porovnání s předchozími, ale stejně si drží vysokou laťku, jako celá série. Místy hodně smutný se spoustou emocí.
Tahle série je prostě výborná. Další skvělá knížka u které jsem opravdu bavila. Nedokážu říct, který díl se mi líbil víc, každý má něco do sebe. Každopádně už se těším na pokračování.
Tahle série je prostě skvělá. Je v tom vždycky zajímavý příběh, sympatické postavy, romantika a přitom je to lehce pikantní, ale přesně tak akorát. Navíc se mu líbí jak se děje prolínají. Moc dobře se četla.
Tak tohle bylo super čtení. Je tam romantika, zajímavá zápletka a mezi hlavními postavami to tak správně jiskří. Navíc se moc dobře čte. Už mám nachystaný druhý díl... ????
Uff, tak tohle rozhodně není odpočinkové čtení. Příběh silný, hodně drsný a surový. Trošku problém jsem měla se stylem, kterým je kniha napsaná.