martina2540 komentáře u knih
Kniha se mi poměrně líbila, nebylo v ní pro mě žádné wow, kdyby nebylo předchozích dvou výborných dílů, na další díl bych se už nechystala. Takhle už se těším
První půlka knihy mi přišla slabá, nic moc se nedělo, ale u druhé poloviny jsem nemohla knihu odložit. Těším se na další díl
Kniha se mi líbila, byla hodně čtivá. Na druhou stranu jsem se úplně ztratila ve jménech a tím, jak jsem knihu četla 2 týdny , jsem se v nich ani nezorientovala. Konec jsem moc nepochopila, i když vraha jsem odhalila správně.
Kniha nebyla dobře čtivá, přesto mě zajímalo, jak vše dopadne
Kniha se mi poměrně líbila, byť tam bylo několik nesrovnalostí a místy byl děj docela nereálný. Část závěru jsem tušila, nestalo se nic, z čeho by mi spadla brada.
Kniha se mi moc líbila, příběh byl originální, i když jsem závěr takhle čekala , bylo tam hodně navíc.
Za mě skvělá kniha, jedna z mála, kde jsem měla chuť se při čtení podívat na závěr, jak dopadne. Trochu mě mrzelo, že jsem se nedozvěděla odpovědi na všechny své otázky.
Příběh mě zaujal od začátku a četl se jedním dechem.
Kniha se mi poměrně líbila, trochu jsem se ztrácela ve jménech.
Kniha se mi líbila, měla originální děj, byla čtivá, možná to jen trochu pokazil hůř uvěřitelný závěr.
Kniha se mi moc líbila, konec jsem takhle čekala, takže pro mě nebyl překvapením. I přesto jsem nedostala odpověď na všechny své otázky.
Kniha se mi poměrně líbila, byla čtivá, ale chyběl mi konec, ze kterého by mi spadla brada na zem, jak se mi stává u jiných thrillerů
Kniha byla čtivá, nebyla rozvláčná, doporučuji, konec jsem takový nečekala.