MartinaMartina komentáře u knih
Přečetla jsem ji až v dospělosti,ale zanechala ve mě překrásný pocit.
,,Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné"
Doufám,že je to povinná četba stejně,jako byla v minulém století.
S Robertem Fulghumem jsem měla tu čest se potkat vloni 17.10. když přijel představit svou novou knihu Opravář osudů.Krásný zážitek,je skvělý jako jeho knihy.
Lidé stále hledají mysl života ........ a přitom si ho každý nosíme v sobě.
Stačí otevřít srdce O:)
Kniha výborná,ale jako povinná četba se dětem může Kytice zprotivit (jako mě)
Doufám,že je to povinná četba stejně,jako byla v minulém století.
Kniha plná moudrých myšlenek, na kterých něco určitě bude.
Krásná kniha, která mě osobně hodně dala.
Kdo ji nechce číst - dá se na Youtube poslouchat.
Právě čtu a nemůžu se od ní odtrhnout,a 20.3.2019 jdu na jeho talk show do Hronova
Jak pochopit ženu - věčné téma a dle mého názoru to ani nejde - ženu nepochopíš,ale můžeš si na ní zvyknout.
Kniha se četla lehce, s občasným přemýšlením.
Doporučuji můžům ale i ženám.
Přečetla jsem jedním dechcem hned jak přišla,líbí se mě krásné ilustrace a hlavně TEN příběh. Až budu mít děti,ráda jim tuto knížku přečtu a budeme si o ní povídat.
Krásné popsané EMOce a jak s nimi pracovat. Je to skvělý návod pro rodiče i děti. Kniha má i vynikající formát. Je pestrobarevná a má pevné stránky. Doporučuji do každé rodiny s dětmi.
Kniha se četla lehce, příběhy byly zábavné, leckdy neuvěřitelné :) Díky, Vojto, a těším se na další knihu. Love and Peace .... Rainbow
Skvěle napsané, už jimám i podepsanou - Jarda Dušek TOP
Doporučuji, já se do knihy ponořila, bavila mě a prožívala jsem spolu s hrdinkou její dobrodružství. Trochu mě to připomínalo Harryho Pottera (kterého jsem přečetla všechny díly jedním dechcem), ale v sukni :)
Těším se na pokračování.
P.S. a autorka by věkem mohla být mojí dcerou.