martineden komentáře u knih
Naprosto autentická kniha, novinářka Judita Matyášová má cit pro příběh, vytrvalost v hledání a dobré srdce. I film je moc pěkný. Bravo!
Touto knihou jsem pro sebe objevila Jarouška Rudiše a od té doby kupuji vše, co napsal a vždy se těším na každou jeho novou knihu. Atmosféra metra, Berlína, rocková hudba... paráda!
Čekala jsem víc, trochu slečnu Marplovou, nebo naopak víc humoru. Ale toto je spíš červená knihovna.
Předtucha mě míjela, ale to byla škoda! Tak skvěle popsané zmatky v duši dospívající dívky, to se hned tak nevidí! Atmosféra prázdnin na venkově, kterou zažívá hlavní hrdinka, je nádherná! Určitě se ke knize vrátím.
Dobrá psychodetektivka. Už nechci dům s velkými okny!
To je taková krása! Miluju tvorbu Karla Hlaváčka, ale i dalších autorů z okruhu Moderní revue, je to přes 100 let staré, ale tak nadčasové!
Skvělé dílo s obrovským záběrem. Je škoda, že vyšlo jen v omezeném nákladu na vysoké škole.
Kniha je inspirativní nejen po praktické stránce (i když po té trochu míň), ale hlavní je složka ideová. Ale v dobrém slova smyslu!
Tana Frenchová patří k těm spisovatelům jejichž knihy sbírám a čtu je dokola. Na Věrnosti nebude výjimkou.
Povídky, které mají šmrnc, naléhavost, přesto jsou tak krasně civilní. Bravo!