Maryška komentáře u knih
Jako dite jsem to milovala, peclive studovala obrazky a nektere verse mi zneji v hlave dodnes.
Dost jednoduche i na leporelo, nic neobvykleho, ale ilustrace i verse spolehlive hezke. Zvlast ocenuji moznost hledani v obrazcich, o cem vypravi verse, a moznost interakce primo s knizkou - pri bource jsme bubnovali na stranku, pri klepani na dvere tukali prstem, to mel syn nejradeji.
Knizka me nejdriv trochu zarazila, asi mi ilustrace prisly prilis neobvykle, ale spolu se synky jsme si ji moc zamilovali. Ilustrace jsou vtipne, originalni, nejlepsi je tunel! A verse Jiriho Zacka bezkonkurencne skvele. Patri k nasim nejmilejsim knizkam.
Unikát, který by měl být známější. Nejen lingvistický rozbor, ale pátrání vpravdě detektivní.
Hotové existenciální drama! Ale milé a vtipné, potěší malé i velké.
Pestré, chytré, zábavné a přitom nabité důležitými informacemi. Děti jsou nadšené a já taky! Obdivuji autory, po Neboj, neboj! další rozsáhlé dílo, pečlivě a profesionálně připravené.
Krásné poctivě udělané leporelo, které jsme si zamilovali na první pohled. Kouzelné obrázky, vtipná básnička a skvěle provedená vazba. Věřím, že to bude jedna z našich večerních stálic.
Předčítám je často čtyřletému synkovi před spaním a nepřestávám žasnout nad genialitou a přitom jednoduchostí a srozumitelností příběhů. Velmi originální a vtipné nápady a k tomu překrásné ilustrace. Ani nevím, koho z nás dvou to čtení baví víc... Když je synek mrzutý, stačí přečíst pohádku o velmi velkém myšákovi a velice malém myšákovi a už se zase směje a dovádí.
Poslouchali jsme jako audioknihu ve skvělém podání Šárky Vaculíkové. Bavila děti i dospělé. Detektivka jako z doby prohibice přenesená do dětského prostředí.
Nádherné a dojemné. Rozložilo mě to na prvočástice...
Příjemné a zábavné čtení, nic světoborného, ale určitě chytré, promyšlené, čtivé a chytlavé. Umí vytvořit napětí a vzápětí přivolat úsměv.
Trochu naivní, možná předvídatelné, ale ne hloupé, jinak příjemné, čtivé. Jako oddychové čtení můžu doporučit. Trojice starších parťáků otec, strýc a kamarád mi přišla hodně zábavná.