maryzka komentáře u knih
Docela rozverná kniha o jednom playboy, který ukrývá mnoha tajemství pod pokličkou- jak milostného rázu, tak i kriminálního rázu. Pochopitelně kniha nebo spíš příběh má nakročeno k šťastnému happyendu
Veselá, napínavá milostná romance u které se člověk nenudí a zhltne to v průběhu jednoho zimního večera
Sice byla nezáživná, že bych hlavní hrdinku praštila po hlavě. její mužský protějšek musel být hodně trpělivý
Někdo to rád možná mít bude někdo ne. Záleží na povaze jedince. Pro mě se tady v této romantické harlequince nachází příliš mateřské lásky.
Taková motanice, až se divím, že autorka nebo překladatel z toho tak vybruslil.
Dost jsem váhala jak hodnotit- někdy to vtáhne do děje někdy je to nuda. Ale spíš taková akční harlequinka i když jen částečně spíš by se dal použit slogan z filmu ,, Limonádového Joe: Paďouch nebo hrdina to je jedna rodina-
Nevím, zda je to romantika, ale tato harlequinka se moc nepovedla, filozofovat o tom proč jejich manželství nevydrželo i když se nakonec dali dohromady
Nebylo to špatný, ale bylo to psaný tak, že hlavní hrdinku bych občas praštila do palice, hlavní hrdina má taky dilemata a při tom by chtěli obyčejný život bez umělecké slávy a bez bulváru
Už i při soudních procesech se dá prožít milostné dobrodružství, milostné kouzlo u lidí odlišného původu i když nevím, zda můžu napsat (rasy lidí), abych nikoho neurazila.
Nejpříšernější harlequinka, která se mi dostala do rukou