maryzka komentáře u knih
za nás v ironickém slova smyslu to byla populární kniha, nebot tato kniha se uváděla jako příklad objevení Karla Marxe.
díky této knize jsem poznala několik sportovcu, kteří byli slavný ale zapadli do propadliště dějin
já jsem tuto knihu nečetla ale ted když čtu komentáře tak snad toho lituji že jsem ji nečetla. Film jsem viděla a docela jsem se nasmála byla to odechovka.
švanderlíkovy knihy bohužel nemám ve své knihovně nebot když to vychází brožovaně tak mám holt smulu ale jinak si je chodím pujčovat.
Připomíná mi to jeden film- myslím že to byl Modrý bycikl. J e to pravda? Myslela jsem že předloha neexistuje.
Touto knihou se uzavírákruh legionářu Vracejí se domu a zapojují se do života, zjištují že realita je jiná a někteří vstupují i do politických stran
v knize je popsán život legionáře na sibiřské magistrále jako nit se táhne vypravování o legionáři Jaroslavu Haškovi autoru ,,Osudu dobrého vojáka Švejka
zajímavá kniha i když asi mnoho lidí, kteří četli tuto knihu se neztotožní s mým názorem. První láska manipulovala s Filipem, přiváděla ho do stavu šílenství, druhá láska byla manipulována samotným Filipem
Romantika ale nevim jestl I historicky zajímavé ( zda anglie měla kolonie v tropických ostrovech)
čtivá kniha, romantika ale i trochu kus historie Anglie a Skotska
čtivá, pěkná kniha, doufám, že autorka napíše nějaký cyklus o rodině Winterových a Wyndhamových.
Typická kniha Bertrice Small- sex, láska, nenávist, zrada, kouzla
Opět tu knihu mám ve své knihovně nebot tyto knihy jsou oblíbeny mým otcem, tak já si je pouze prohlížim. U mě si to stačí prohednout nebot se člověk začte a někdy je to čtení pro otrlé jinak se ztotožnuji s názorem pode mnou
tuto knihu mám pouze prolistovanou ale mám názor lidí, kteří to četli poctivě nebot o panu Mrázkovi věděli hodně před rokem 1989. Tyto knihy jsou velice zajímavé ale na některý věci člověk musí mít žaludek a někdy se nestačí divit a je hodně překvapen.
Tuto knihu jsem chtěla číst jenom díky tomu že jsem srovnávala politiku arabských státu v politických dílech Guntera . Jeho knihy vyšli v roce 1948
Tato kniha mi vylepšila náladu, nebot hlavní hrdinka bojovala proti tetě, která byla ze staré školy( létání není pro ženy, žena má být křehké stvoření atd.)
Tato kniha byla u mě na druhém místě. Je to volně navazující kniha Dora a medvěd.. Je i výchovná. Muže se považovat za předchudce filmu pro děti ,, Kuky se vrací"