Pán z hranice přehled
Bertrice Small
Letopisy z hranice série
Cicely Bowenová, dcera hraběte z Leightonu, musí odejít z domu. V exilu se seznámí s královou sestřenicí Joan Beaufortovou, a když se Joan provdá za skotského krále Jakuba I., doprovází ji na sever. Na skotském dvoře se kolem Cicely začnou točit dva skotští pánové, elegantní Andrew Gordon z Fairlee a hrubián z hranice, Ian Douglas z Glengormu. Ten Cicely unese právě když se Andrew chystá požádat ji o ruku. Královna požaduje návrat své přítelkyně a rozhněvaný Gordon hrozí obrátit celé pohraničí naruby. Avšak pán z hranice se jen tak nedá zkrotit, ovšem stejně tak srdce jeho dámy. ... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , BaronetOriginální název:
Border Lord And The Lady, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pán z hranice. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Pán z hranice v seznamech
historické romanceAutorovy další knížky
1999 | Otrokyně lásky |
2002 | Výchova lady Lucindy |
2003 | Extáze: Extáze / Spoutaný a odhodlaný / Temné touhy / Dámská rozkoš |
2007 | Divoká Jasmína |
2000 | Adora |
Tak to asi ne. Podle anotace to vypadalo na pěkný příběh. Začátek pěkný byl a dokonce mě i bavil. Ale tuto autorku už nikdy.
Zabít hlavního hrdinu v polovině knížky. (hlavně když hlavní hrdina je úplně úžasný)
Pokud vám to nevadí, tak čile do ní.
U této autorky, když hlavní hrdinka nevystřídá víc jak jednu postel... Tak to není pořádný příběh? Když chci přece spád tak nemusím zabíjet hned hlavní postavu.
Prostě už nikdy více...