mataj

Kniha byla super, napínavá, četla se dobře. Jenom se děj mohl soustředit spíše na jeden příběh. Ale jsem spokojena a určitě si přečtu i další knihy od této dvojice.

Velmi zajímavá a propracovaná kniha. Úplně mě dostala a už se těším na další díl.

Velice povedená, poutavá kniha. Už se těším na druhý díl a jak to dopadne.

Příjemná oddechovka, docela vtipná, čtivá, děj měl spád.

Kniha mě velice mile překvapila. Četla se téměř sama. Zajímavý děj, od kterého se nedalo odtrhnout. Už se těším na další díl.

Poirota já prostě miluji, a i když šlo jenom o krátké povídky, mně se to líbilo.

Tohle je první kniha, kterou jsem od Pratchetta četla a byla super. "Hrdinové" z noční hlídky nemají chybu. Fakt jsem se pobavila a určitě si přečtu i další díly.

Hodně zajímavá kniha, tajemná, děsivá... Děj má spád, čte se výborně.

Tóru jsem si oblíbila již v prvním díle a ani tahle kniha mě nezklamala. Zápletka se rozmotává sice pomalu ale vůbec mi to nevadilo, četlo se to výborně. Tahle autorka mě prostě baví a chystám se na další její knížky.

Velmi milá knížka. Četla se výborně a určitě doporučuji k přečtení. :)

Ke knize jsem se dostala díky čtenářské výzvě. Poslouchala jsem ji jako audioknihu. Zajímavý námět i zpracování. Nelituji, že jsem se k ní dostala...

Moc hezká humorní knížka ze staré Anglie. Četla jsem do čtenářské výzvy a byla jsem víc než spokojena.

Mosty přes propast času je první kniha od téhle autorky, kterou jsem četla a nelituji. Je pravda, že jsem měla docela často zmatek v postavách (to mě trochu rozčilovalo). Nicméně děj byl poutavý, takže když jsem se začetla, nemohla jsem knihu odložit.

Docela zajímavá detektivka, četla se mi dobře. Ale... hlavní hrdinka mě bohužel vůbec ničím neoslovila. Vedlejší postavy se mi pletly a někdy jsem ani nevěděla o koho se jedná. Do dalších dílů asi nepůjdu.