Matuko05 Matuko05 komentáře u knih

Keď sa more upokojí Keď sa more upokojí Jørn Lier Horst

Super detektívka. Nič extra výnimočné, no veľmi uveriteľné. Vidno, že Horst bol vyšetrovateľ a čerpá z reálnych udalostí. Príbeh je zamotaný, všetko nejakú príčinu a následok a všetko je nakoniec vysvetlené. Žiadne nezodpovedané otázky. Teším sa na ďalšiu.

09.03.2020 5 z 5

Cestujem sama Cestujem sama Samuel Bjørk (p)

Kniha sa čítala veľmi dobre, no ani po tom slabšom začiatku si ma nezískala. Asi som už náročný čitateľ detektívok. Celkový motýv a kto a prečo to robil mi neprišiel zaujímavý. Po ďaľších knihách od tohto autora asi nesiahnem.

07.03.2020 3 z 5

Hodvábnik Hodvábnik Robert Galbraith (p)

Výborné. Ešte v knihe Volanie kukučky, som asi polovicu knihu zápasil aj so samotným Cormoranom (ktorého meno som často musel pomaly čítať) a aj s autorkyným štýlom. Je to iný žáner detektívok na aké som zvyknutý. No pomenšom boji v prvej knihe som si túto naplno užil. Výborné postavy, zápletka, nenútený humor a aj taký nádych dobrodružstva. A presne toto robí z týchto kníh iný podžáner detektívky. Už sa teším na ďalšiu.

27.02.2020 5 z 5

Krvavé stopy Krvavé stopy Angela Marsons

Zatiaľ najlepšia zo série.

15.02.2020 5 z 5

Stážista Stážista Robin Cook

Rozhodne nedoporučujem nikomu. Mám rád Cooka, najmä knihy s Laurie a Jackom, ale nech si prečítajú,alebo kúpia len tí ktorí majú od neho veľa knih. Už len kvôli tomu, aby im ani jedna nechýbala.

12.01.2012