MaxíkD. komentáře u knih
Musím dát 4 hvězdičky, k mému zklamání je komiks málo podle originálu a je vynecháno pár zajímavých scén. Třeba setkání s Medůzou či s Pokrůstésem bylo zcela vynecháno. Napínavý konec při rozhovoru Percyho s Lukem také chybělo, stejně tak i následný útok štíra. Je to škoda, kniha mohla být lepší. Ilustrace jsou však pěkné, a příběh je vcelku dobře převyprávěný, ale kvůli chybějícím scénám a neúplné dokonalosti tomu ještě přeci jen něco chybí.
Velmi dobrá komiksová série, ale tohle bohužel nebyl ten pravý styl Matochy. Škoda, že s knihou jen spolupracoval. Také kvůli tomu to vlastně kromě míst vůbec nesouviselo s následnou trilogií. Jinak hodně dobré, moc se mi líbilo.
Za předchozími dvěma díly malinko zaostává, ale i tak se jedná o skvěle napsanou napínavou knížku. Spousta nebezpečných dobrodružství, zápletek a zvratů. Velmi strhující... Konec opět nutí čtenáře do pokračování. Tak vzhůru do toho!
Tryskošnek je skvělý příběh. Je opravdu výborný hezký nápad udělat superhrdinu ze Šneka. Můžeme se zde dozvědět, jak se narodil, jak přišel ke své super-rychlosti a nebo také co mu jeho superschopnost ubírá (med). Opravdu je to moc hezké a vtipné, určitě doporučuji.
Ano, tohle vydání vypadá na pohled dobře. Obnovené vydání z nakladatelství Albatros z edice KOD - Knihy odvahy a dobrodružství. Skvělý doslov Karla Jordána. Příběh z tohoto vydání jsem nečetl, ale doslov, obálka, přebaly a ilustrace jsou skvělé.
Je to hrozně zmatené, pochopil jsem to až na konci. V první části mi přišlo, že byl byl Patrik skoro všude sám a byl rozdělen od Luka a Biggi. Jinak napínavý a dobrý příběh. Doporučuji spíše pro zkušenější čtenáře (nejen této série).
Super! Konec byl hodně napínavý, zbývaly asi 4 poslední stránky do konce a hlavní hrdinové jsou připraveni na smrt. Náhle se osvobodí a Ibn Asla dopadnou. A ještě je i čtvrtý díl, tak uvidíme, jak se příběh ještě rozvine.
Fakt dobrý. Je v tom hodně myšlenek. Kluk už celkem vyrostl a táta se musí trochu vžít do nové doby. Krásný příběh o odvaze, lásce a přátelství. Nezklame.