Poklad
Pavel Čech

Dobrodružství Rychlé Veverky série
Současnému českému komiksu stále citelně chybí série s atraktivními vracejícími se hrdiny. Dobrodružství Rychlé Veverky ale dokládají, že se najdou i domácí autoři, kteří si s takovýmto zadáním dokáží poradit. Čechovy příběhy nabízejí malým i velkým čtenářům hravé nápady, nadhled a humor, to vše podpořené bravurní kresbou. Po prvním albu, které se věnovalo autům, přináší druhý díl řádnou porci námořních dobrodružství.... celý text

Celá série komiksů Dobrodružství Rychlé Veverky je naprosto úžasná a našeho syna moc bavilo plnit různé úkoly. Na rozdíl od jiných Čechových knih je právě tato série komiksových sešitů nejvíc interaktivní a hravá, pro děti 4-8 let tutově doporučuji všechny díly — pokud je ještě seženete.

Tento komiks je pro mě takový poklad:-) Neobyčejně laskavý, vtipný, vynalézavý a vskutku krásně ilustrovaný. Asi každé dítě by si přálo mít tatínka, který vymýšlí příběhy na přání. Jsem hrdá na to, že Pavel Čech je Čech - a to dokonce dvojnásobný! Více takový Čechů!!! A více takových komiksů!!!

Pavel Čech se vrací k přírodě, představuje exotická místa, a to vše pořád v příběhu, který je zábavný, který je akční a který je pěkně laskavý, a to i přesto, že se zde lidé nechovají naprosto čestně a jsou zde postavy, které mají svoje vady. Ale to přece patří i k postavám v příbězích, ne?

Super... Vlastně ani nevím, jak to dál okomentovat :D. Jen, že už se nemůžu dočkat dalšího dílu, protože mě hrozně zajímá: Co Veverka našel v jeskyni ve skále uprostřed moře?
2014 | ![]() |
2011 | ![]() |
2012 | ![]() |
2012 | ![]() |
2014 | ![]() |
Naprosto nekriticky hodnotím pěti body, protože Dobrodružství Rychlé Veverky jsem si naprosto zamilovala.