Dědečkové přehled
Pavel Čech
Tato knížka byla napsána na počest všech dědečků bývalých, současných i budoucích a v tomto ohledu je v rámci české literatury i českého komiksu unikátní. Autorem poetických a nápaditých komiksů je Pavel Čech – tajný člen Rychlých šípů, indián, rekordman v rozdělávání ohně třecími dřívky, bývalý hasič, otec dvou synů – a také malíř, spisovatel a jeden z nejvýraznějších domácích autorů komiksu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dědečkové. Přihlašte se a napište ho.
Krásná kniha, kde příběhy jsou vyprávěny nádherně propracovanými obrázky Pavla Čecha.
Příběhy to jsou smutné i veselé, k zamyšlení i pro pobavení.
Slov netřeba, vše je vyjádřeno krásnými kresbami.
Myslela jsem, že Hruškového dědečka nic nepřekoná, ale pak jsem přečetla Knoflík, který na mě zapůsobil ještě více... No a Psí bojovník? Nadšení... Zpronevěřím se svému dětskému já, když řeknu, že nejvíce na mě zapůsobil Knoflík? Protože jako dítě bych hlasovala buď pro rošťáckého Hruškového dědečka, nebo Psího bojovníka. Přesto Knoflík pro mé současné já vede i nad těmito dvěma.
Ocenění knihy (1)
2014 | Dobrodružství pavouka Čendy |
2012 | O zahradě |
2012 | Velké dobrodružství Pepíka Střechy |
2016 | A |
Čirá radost. Potěšení oka a srdce. Ještě několikrát si ji "přečtu", než ji budu muset vrátit do knihovny. Tohle je knížka, již sobecky toužím vlastnit.