Megii Megii komentáře u knih

Dóóóst dobrý šoky Dóóóst dobrý šoky Karen McCombie

Táák... tohle je podle mého názoru nejlepší knížka z Aliččiny série.
SPOILER: Nesnáším Q. Ještě, že ho nakonec Linn prohlédla a skoncovala s ním. Ali má fakt s láskou smůlu:) Alfieho nikdy nedostane.

Dóóóst dobrý mejdlo Dóóóst dobrý mejdlo Karen McCombie

Další bomba! :D
SPOILER: Škoda, že to Ali a Feargalovi nevyšlo. Moc bych jí to přála, aby si našla koněčně nějakýho kluka.

Dóóóst dobrá rodinka Dóóóst dobrá rodinka Karen McCombie

"Kniha je velmi legrační??" To jsou dost slabá slova. Já se u této série popadala za břicho každou chvilku. :D

29.09.2011 5 z 5

Město přízraků Město přízraků Thomas Brezina

Moc dobrá kniha, všem doporučuji.

01.09.2011 5 z 5

Bráchové a jiné katastrofy Bráchové a jiné katastrofy Thomas Brezina

Jedinečné zvraty v celé sérii. Moc se mi líbí a všem doporučuji.

31.08.2011 5 z 5

To jsme, prosím, nebrali To jsme, prosím, nebrali Stanislav Rudolf

Tahle knížka se mi moc líbila, i když mám radši Metráčka, jak už jsem u něj uvedla :).

30.08.2011 5 z 5

Harry Potter a vězeň z Azkabanu Harry Potter a vězeň z Azkabanu J. K. Rowling (p)

Prostě bomba!!! Po sedmičce určitě nejlepší díl.

27.08.2011 5 z 5

Zatmění Zatmění Stephenie Meyer

Mě se tato sága líbí a nechápu kritiku ostatních.

27.08.2011 5 z 5

Věž zkázy Věž zkázy Michaela Burdová

LilianKate:
Prostě předpokládají. Přečetli jsi první dva díly, tak vědí, jak Míša Burdová píše. Taky jsem dopředu věděla, že se mi tahle knížka bude líbit a vůbec jsem se nespletla.

Jinak opět mě třetí díl naprosto uchvátil a nemůžu se dočkat, až si přečtu čtvrtý díl.

SPOILER:
Jediný problém jsem měla s Awrixelovou smrtí. Kvůli tomu se mi nechtělo číst dál a taky jsem knížku na dlouho odložila. Přesto jsem se odhodlala číst dál a poslední část knihy mi vrátila naději, ale doufám, že Awrixel nezapomněl, jak moc Neilin miloval a že se obrátil proti Isgraelovi.

07.04.2012 5 z 5

Začátek cesty Začátek cesty D. M. Cornish

Moc se mi líbí neobvyklé jméno hlavního hrdiny... Rosamunda. Ojedinělý nápad, úžasná autorova fantazie.

16.01.2012 5 z 5

Prosinec Prosinec Gabrielle Lord

Tak.... 12 knih mám za sebou a teď budu jen čekat na další báječnou sérii, kterou Gabrielle Lord napíše. Doufám, že to má v plánu :D. Vůbec bych nečekala takovýto konec, musím smeknout.

SPOILER:
Nikdy jsem neměla Rafa ráda, ale že by otrávil vlastního bratra, to bych do něj přece jen neřekla.

16.01.2012 5 z 5

Neohrožená Neohrožená Francine Pascal

Dobrá kniha, která mi i párkrát vyrazila dech. Je první ze série, takže děj bude jěště postupně gradovat a připraví mi určitě mnoho nemalých překvapení. :)

16.10.2011 5 z 5

Leden Leden Gabrielle Lord

Mám přečteny zatím jen tři díly, ale už teď se mi série moc líbí. Spousta napětí, tajemství a otázek, na které Call hledá odpovědi. Jediné co se mi moc nelíbí jsou otevřené, nebezpečné a velmi napínavé konce, které pokračují v dalším díle a já se vždy nemůžu dočkat, jak dopadnou. To mě však láká přečíst si další díl a neskončit uprostřed série.

08.10.2011 5 z 5

Dóóóst dobrá ségra Dóóóst dobrá ségra Karen McCombie

Fakt nářez :D. Podle mě jeden z nejlepších dílů. Jo... Jabla je chudák. Mám ji nejradši ze všech postav.

O kolečko víc O kolečko víc Malgorzata Musierowicz

Musím říct, že mě kniha opravdu nadchla a jsem ráda, že jsem si ji přečetla. Dívkám vřele doporučuji.

30.09.2011 4 z 5

Temný pokoj Temný pokoj Gillian Cross

Knížka se mi líbila, ale konci jsem moc neporozuměla a ráda bych, aby to skončilo jinak.

25.09.2011 4 z 5

Krev Života Krev Života Tom Becker

Tyhle dvě knihy jsem zhltla ani nevím jak :). Doufám, že Tom napíše ještě další díl, protože bych moc ráda věděla, co se stalo s Theresou a jestli je ještě naživu.

25.09.2011 5 z 5

Temná strana Temná strana Tom Becker

Tahle knížka se mi moc líbila. Poukazuje na temnou stránku lidí, kterou v sobě každý má.

25.09.2011 5 z 5

Tajemství stříbrných vlků Tajemství stříbrných vlků Thomas Brezina

Úplně nejlepší díl ze série Klub záhad. Prostě bomba!!!

01.09.2011 5 z 5

Démon ticha Démon ticha Thomas Brezina

Všechny knihy Klubu záhad jsou super. Thomas Brezina píše úžasně.

01.09.2011 4 z 5