Mellania Mellania komentáře u knih

Sůl moře Sůl moře Ruta Sepetys

Má první kniha od této autorky a nebyla jsem zklamaná. Styl psaní se mi líbil a střídání vyprávějících postav dává příběhu energii a nejde přestat číst. Přiznávám, že jsem o této tragédii nevěděla vůbec nic, o to víc jsem byla v šoku. Během knihy jsem párkrát uronila slzu, na konci jsem si regulérně pořvala, chtělo to prostě ven....od této chvíle už vím co je solí moře...opravdu trefný název.

01.04.2018 4 z 5

Expert Expert Dick Francis (p)

Moje první setkání s panem Francisem a musím říci, že určitě ne poslední. Díky výzvě jsem si našla Experta a nelituji. Kniha měla spád, střídaly se u mě emoce jak na běžícím páse, od smutku, překvapení, strachu, naštvání, radosti až po uspokojení, že to dopadlo, jak dopadlo...jen po dočtení jsem měla sto chutí sáhnout po další knize s Tony Beachem a moc mě mrzí, že žádná další není. Každopádně se těším na další jeho knihu a jak koukám, je jich na výběr víc než dost.

07.03.2018 5 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Na to, jak začátek vypadal slibně, tak konec to trochu pokazil...a hlavně mi vadilo, že už od poloviny, možná dříve bylo jasné kdo, kde, jak, proč a za kolik... :))) Nenadchla mě tak, abych někdy toužila ji číst znovu.

28.02.2018 3 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Přečteno za čtyři hodinky čistého času, což svědčí o tom, že se čte dobře, lehce, v podstatě sama. Rozhodně zdařilejší než Manželé odvedle, ale i tak se nemůžu ubránit dojmu, že se to první knize dost podobá, jakoby ti manželé odvedle bydleli fakt hned vedle....čili ano, přečetla jsem si ji ráda, ale znovu se k ní asi vracet nebudu.

28.02.2018 3 z 5

Zbožňuju navždycky Zbožňuju navždycky Lindsey Kelk

První setkání a moc se mi líbilo. Určitě si přečtu i předcházející díly. Doporučuji.

16.01.2019 4 z 5

Princezna Veronská Princezna Veronská Oldřiška Ciprová

Krásně napsaný příběh...začínám přicházet na chuť autorčinu stylu (po Přemyslovské epopeji je to trochu jiná liga), ale jako oddechovka mezi jinýmy tituly poslouží velmi dobře.

30.03.2018 4 z 5

Hříšná královna - Konstancie Uherská druhá žena Otakara I. Hříšná královna - Konstancie Uherská druhá žena Otakara I. Oldřiška Ciprová

Příjemná oddechovka...

30.03.2018 3 z 5

Doubravka Přemyslovna Doubravka Přemyslovna Oldřiška Ciprová

Večerní jednohubka před spaním, ideálně sklenku vína k tomu. Za 80 minut nebylo co číst. Moc milý příběh naší historie, ať už více či méně přibarvený, ale pravdivý základ tam je. Toto byla moje první kniha od této autorky a nezastírám, nebude poslední....taková příjemná oddechovka než se člověk pustí do něčeho hutnějšího. Určitě stojí za přečtení.

26.03.2018 4 z 5

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Přečetla jsem během 2 dnů. Rozhodně se mi líbila víc a i se mi četla líp než Prvok. Jen teď nevím jestli se pouštět do těch Okamžiků....

26.07.2017 4 z 5