Merlin_CZ komentáře u knih
další výborný díl. Tentokrát se role trošku otočí a Mitch se musí vypořádat s lovcem, který tentokrát loví jeho ....
Jediné co je škoda je osud Anny, ale tak nějak se to dalo čekat :(
výborný díl, tenhle byl hodně napínavý, teroristi, atomovky
(pro jistotu dvě).
paráda.
šestá kniha série Mitch Rapp se čte výborně, tentokrát jsem ji zhltl opravdu skoro na posezení, výborně napsané, žádné hluché místa, akce, špioni a napětí - prostě ideál pro někoho kdo má tenhle styl rád.
parádní zakončení předchozího dílu, jen trošku škoda že převažuje vztah Mitche a Anny a zákulisní politické pletichy.
Každopádně se to dobře čte a pobaví.
další výborný díl, tentokrát se to točí spíše kolem Mitche a jeho přítelkyně novinářky, kterou zachránil v minulém díle a děj se zaměřuje hlavně na politické hrátky a akce trošku ubylo, uvidíme jak to bude pokračovat.
výborný díl serie. Teroristům se povede zabrat bílý dům a kdo se asi tak může dostat dovnitř a všechny přechytračit ? no samozřejmě Mitch Rapp. přijde mi, že každý další díl je lepší než ten druhý. Výborně napsané, těším se na další díl :)
tenhle žánr mám rád a příběh mě hodně bavil. Sice mi první díl přišel takový trošku lepší, ale na druhou stranu, pokračování je fajn a rozhodně doporučuji.
Klasický Reacher, tentokrát ale žádná kráska v posteli s Jackem neskončí :) to je snad poprvé za 19 dílů :)
každopádně výborný díl, jeden z nejlepších a bavil opravdu hodně :)
nebylo to úplně špatné, jen trošku zdlouhavé a takové trošku naivní. Nicméně, dalo se to :)
Další fajn díl, napínavé, čtivé, prostě ideál na dlouhé večery
začátek byl docela slibný, pak se to zvrhlo :)
krátký provaz se mi líbil víc, tohle nebylo špatné, ale kvalit prvního dílu to úplně nedosáhlo. Jen doufám, že tohle není poslední díl, protože by mě to docela naštvalo.
Tahle kniha mě fakt bavila. Sice slabší začátek, ale pak se to fajn rozjelo a druhá kniha byla pecka :)
konec jsem tak trošičku nečekal, resp. čekal jsem brutálnější zakončení, ale tohle bylo ještě lepší :) Víno a lilie na konci byly prostě bez chyby.
je to napínavé, čtivé a občas i docela humorné.
jen jsem se chvilkama ztrácel v dějových linkách :)
První díl mě tedy bavil o dost víc. Když pominu popisy homosexualnich hrátek, miláčku sem, miláčku tam, tak jediné zábavné v druhém díle byla Entropy (smrt).
Jinak to bylo fakt o dost slabší, zbytečně překombinované a zmatené.
Nicméně dočteno, ale vracet se k tomu v budoucnu asi nebudu.
Kdo má rád Kulhánka, Kotletu atd tak se bude bavit.
Není to bůhvíjak hluboké, ale na odreagování je to fajn.
Defacto pokračování deváté sféry, opět se objeví Loki a božský komplex :)
Každopádně čtení hezky odsejpá a člověk se baví :)
Druhý díl mě bavil ještě víc než první :) na diskuse s lucíkovou hlavou v Kulhánkově Vyhlídce na věčnost to sice nemá, ale zábava na dlouhé (v tomto případě tedy spíš kratší - zase tolik stránek to nemá) večery je zaručena. :)
Tenhle styl psaní mám rád, spousta krve, magie, sexu ... prostě ideální čtení na odreagování, při kterém se nemusí nějak hluboce přemýšlet, ale prostě si to jen užívat :)
Holt jsem fanoušek Kulhánka a Kotlety :)