Mia77

Já stále nevím, jak tuhle knihu hodnotit ... Některé povídky byly výživné, ale některé bych naopak číst nemusela. Nejsem žádná puritánka, ale kapitolu Úchyl ... tak tu bych úplně z knížky vyškrtla, nějak mi nepříjde zábavné číst popis o znásilnění malé holky, to už je i na mě dost. Jinak originální čtení, kterému se asi nikdo ze spisovatelů nevyrovná. Prostě Bukowski má svůj styl :-) Určitě doporučuji si přečíst od tohoto spisovatele alespoň jednu knížku a pak uvidí jestli mu sedne ...

Trošku tomu chyběl nějaký příběh, moc mi to nezaujalo a musela jsem se hodně přemáhat, abych to dočetla, ale hurá zvítězila jsem :-)

Nádherná knížka ke které se ještě určitě vrátím. Příběh "rodiny" sicilské mafie je poutově napsaný. Jedna z hlavních postav Don Corleon mne nadchul svým inteligetním a taktním jednáním. Pro mne je to jedna z nějlepších 5 knih co jsem četla. Už chápu mamku, když mne viděla že ji čtu a řekla, tu jsem četla asi tak 5x - úžasné čtení. 8-)

Poutavě napsaná knížka. Pro ty co sledují cyklistiku ji mohu jen doporučit. Není to jen o odhalení dopingu, ale o jeho pochopení. Nejsem příznivcem dopingu, ale trošku jsem cítila s autorem knihy. Jestli je jen 80% v této knize pravda, tak mne hlavně hodně zklamal Lance Armstrong.