Mia77 Mia77 komentáře u knih

Nejkrásnější ženská ve městě Nejkrásnější ženská ve městě Charles Bukowski

Já stále nevím, jak tuhle knihu hodnotit ... Některé povídky byly výživné, ale některé bych naopak číst nemusela. Nejsem žádná puritánka, ale kapitolu Úchyl ... tak tu bych úplně z knížky vyškrtla, nějak mi nepříjde zábavné číst popis o znásilnění malé holky, to už je i na mě dost. Jinak originální čtení, kterému se asi nikdo ze spisovatelů nevyrovná. Prostě Bukowski má svůj styl :-) Určitě doporučuji si přečíst od tohoto spisovatele alespoň jednu knížku a pak uvidí jestli mu sedne ...

29.12.2014 3 z 5

Cizí dítě Cizí dítě Alan Hollinghurst

Trošku tomu chyběl nějaký příběh, moc mi to nezaujalo a musela jsem se hodně přemáhat, abych to dočetla, ale hurá zvítězila jsem :-)

09.10.2014 2 z 5

Kmotr Kmotr Mario Puzo

Nádherná knížka ke které se ještě určitě vrátím. Příběh "rodiny" sicilské mafie je poutově napsaný. Jedna z hlavních postav Don Corleon mne nadchul svým inteligetním a taktním jednáním. Pro mne je to jedna z nějlepších 5 knih co jsem četla. Už chápu mamku, když mne viděla že ji čtu a řekla, tu jsem četla asi tak 5x - úžasné čtení. 8-)

09.02.2014 5 z 5

Tajný závod Tajný závod Daniel Coyle

Poutavě napsaná knížka. Pro ty co sledují cyklistiku ji mohu jen doporučit. Není to jen o odhalení dopingu, ale o jeho pochopení. Nejsem příznivcem dopingu, ale trošku jsem cítila s autorem knihy. Jestli je jen 80% v této knize pravda, tak mne hlavně hodně zklamal Lance Armstrong.

20.01.2014 4 z 5