Michaeles komentáře u knih
Opravdu výborná kniha, nic podobného jsem ještě nečetl a u knihy jsem se bavil téměř od začátku dokonce. Škoda že už moje putování se staříkem skončilo.
Trochu těžší jazyková struktura ale kniha se i tak četla velice dobře. Za jeden den byla přelouskaná. Početl jsem si opravdu výborně už dlouho jsem knihu takových kvalit neměl v ruce.
Velice zajímavá kniha o tom jak to vypadalo dříve a hlavně o tom jak inkvizice viděla všude jen a pouze kaciře i když kacíři opravdu nebyli. V některých částech jsem nevěděl jestli je to opravdu reálné ale asi ano. Opravud povedená kniha. Doporučuji přečíst
Chvílemi mi čtení přišlo až moc náročné, místy trochu chaotické, ale kdybych měl zhodnotit celou knihu tak to bylo velmi povedené a myslím si že se k ní někdy v budoucnosti určitě ještě vrátím
Jedn z nejlepších knih co jsem kdy četl. Ke knize jsem se dostal náhodou
Kniha je opravdu úžasná se zaujetím jsem ji přečetl za 2 dny. Večer jsem dočetl a ráno jsem se po knize hned vrhnul :) Už dlouho mě žádná kniha takto nezaujala a mohu ji vřele doporučit. Čte se super - pár italských názvů, ale vše se dá odvodit či dohledat na inernetu :)