Michal156

Super kniha s velice zajímavým nápadem, která se čte velmi dobře.

Námět je bezesporu skvělý, ale kniha mi přišla značně nudná a měl jsem problém ji vůbec dočíst.

Užasná a napínavá kniha, která se čte jedním dechem.

Po Šifře mistra Leonarda mě tato kniha o profesorovi Langdonovi bavila nejvíce. Téma knihy je zmačně aktuální a velice zajímavé. Kniha je plná pro mě nečekaných zvratů. Do všech destinací, kde se odehrával děj bych ihned jel na dovolenou.

Děj knihy je velice trefný a nadčasový, ale přišel mi na tak ktátký příběh poněkud zdlouhavý.

Jedna z mála knih, kterou jsem nedočetl. Styl humoru mi vůbec nesedl. Děj je značně nudný a chaotický.

Velice dobré drama. Jen je třeba číst v překladu od prof. Hilského. Poprvé jsem četl v překlasdu od J. V. Sládka a kniha nebyla zdaleka tak čtivá.

Až na nedořešený konec velice zajímavá a čtivá kniha. Bylo by dobré napsat pokračování.

Kniha je zajímavá a čte se dobře. Je ale škoda, že autor více nerozpracoval epidemii v celosvětovém měřítku.

Námět zajímavý, ale kniha je značně nudná.Na knize je nejlepší vizuální stránka.

Děj má zpočátku velký spád, ale po odhalení objevu Edmonda Kirsche již kniha zdaleka nebyla tak zajímavá. Popis lokalit jako vždy velmi zdařilý a zajímavý.

Velice čtivá kniha. Škoda, že další díly nebyly v ČR již vydány.

Jednoznačně nejslabší díl Písně ledu a ohně, který se vcelku vleče

Doposud nejlepší díl Písně ledu a ohně, který je plný zvratů od začátku až do konce