Michalka24 komentáře u knih
Tak tento pribeh je naozaj taka rychlovečka. Jednoducha nenarocna oddychovka
Tiez sa priklanam k tym, ktorym sa pribeh pacil. Prijemne citanie, obaja hlavny hrdinovia sympaticky. Tesim sa na dalsiu knihu.
Knihu som pocuvala ako audioknihu. Zaujimavy a zamotany pribeh. Pacil sa mi.
Tak sladky romanticky pribeh,az vam budu zuby brniet. Ale napisany krasne, putavo, so skvelym humorom a vtipnymi hlaskami.
Kedze seriu Marked Men milujem, potesilo pokracovanie pribehov v serii Saints of Denver. Zebov pribeh je skvely. Jedine co ma mrzi, ze nevydali aj MM pribeh Dominika,ale mozno sa dockame.
Pekna romanticka rozpravka, ano chybicky som objavila aj ja, ale nejak som neriesila. Pribeh sa dobre cital, bavila som sa.
Prijemny oddychovy pribeh z netradicneho prostredia ,zakulisia opery a baletu, pre mna zaujimaveho. Kniha sa rozbieha pomaly,ale vtiahne do deja. Mne sa pacila.
Milujem tuto seriu a hlavne postavy . Tie pribehy su užasne pútavé, napinave i vtipne.
Romanticka oddychovka sladka ako med. Tesila som sa na nu a nesklamala.
Velmi pekny pribeh, v ktorom nechyba napatie, dobrodruzstvo i romantika. Autorka nesklamala...cela seria je vydarena.
Krasny a originalny pribeh. Knihu s takymto nametom som este necitala, odporúčam precitat.
Skvely pribeh,od knihy som sa nevedela odtrhnut,tak ma to pohltilo. Samozrejme hned pokracujem dalsou knihou.
Nadherny historicko-romanticky roman z krasneho ,ale drsneho Skotska. Pribeh krasnej Catriony, dcery Pana ostrovov je plny nadeje a lasky, napatia a zrady ,neveazivosti a bojov medzi klanmi, v obdobi, kedy zeny neznamenali takmer nic.....
Velmi zaujimava kniha...