Zasnežená Covent Garden přehled

Zasnežená Covent Garden
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/482541/bmid_zasnezena-covent-garden-AeE-482541.jpg 4 277 277

S láskou série

Nájdu k sebe cestu skôr, ako sa roztopí sneh? Tilly Hunterová má úžasných priateľov, vysnívanú prácu umeleckej maskérky v prestížnej opernej spoločnosti a Felixa, láskavého a starostlivého snúbenca, ktorý sa už čoskoro má stať jej manželom. Všetko nasvedčuje tomu, že to budú zatiaľ najdokonalejšie Vianoce! Keď je však kvôli obrovskej chybe nútená úzko spolupracovať s novým riaditeľom IT Marcusom Walkerom, nielen stánky s pečenými gaštanmi na dlažbe jej milovanej Covent Garden môžu za to, že začnú lietať iskry... Extrémne vážny a upätý Marcus nemá vo svojom vyšportovanom tele natiahnutom do obleku nijakého kreatívneho ducha, a to pre technofóbnu Tilly predstavuje pekelnú kombináciu. A napriek tomu, keď Tilly zistí, že jej snúbenec nie je vôbec taký, ako sa zdá, je to práve Marcus, ktorý je tu pre ňu s horúcou čokoládou a prekvapivo pevným ramenom, na ktorom sa môže vyplakať... Možno bude tým najlepším vianočným darčekom, aký kedy dostala.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Aktuell

Covent Garden in the Snow, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zasnežená Covent Garden. Přihlašte se a napište ho.

Blanc2301
29.10.2024 5 z 5

Opět krásná oddechovka. V knihách Julie Caplin je jasný předvídatelný scénář, ale to se mi právě líbí. Moc by mě zklamalo, kdyby to někdy nedopadlo dobře.
Čtu i jiné žánry, ne vždy je happy end, ale pokud chci, aby mi bylo na chvíli dobře, sáhnu právě po Julii Caplin.

Neluš
25.10.2024 5 z 5

Mně se kniha velice líbila od začátku do konce. Krásná romantická oddechovka.

Hana62
17.10.2024 3 z 5

Neobvyklé prostředí dalo příběhu body navíc. Jako všechny knihy autorky je tato především romantická oddechovka. Proto taky pro ně sahám, když si chci odpočinout.

Pláňata, Nespoutaná Aljaška a další knižní novinky (40. týden)

01.10.2023

Kniha Zasnežená Covent Garden v seznamech