Michnicka
![Manželovo tajemství Manželovo tajemství](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/207632/manzelovo-tajemstvi-UUl-207632.jpg?v=1418201238)
Moc příjemná oddychovka, která neurazí a pěkně se čte. Krásné a promyšlené propojení příběhů tří různých žen. Ale pokud máte depku, tak si jí nechte na jindy. Nutí Vás přemýšlet, že ten OSUD je opravdu někdy velmi zákeřný a nikdy nevíme co nás může čekat a jak je na konci v knize napsáno - Co kdyby bylo to a to jinak....
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Maniak Maniak](https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/1715/maniak-mL8-1715.jpg?v=1455831062)
Za mě plný počet. Zase ve mě dlouho zůstane, stejně jako Hanebná kráska. Takhle čtivou, šokující, krutou a mrazivou knihu si nejde nezapamatovat. I když musím napsat, že konec mi trošku nesedí, ani vypořádání Patrika s tím, že svěří jeho smrt nakonec někomu jinému. Na mě to bylo zbytečně moc stránek, mohlo by být méně milostného románku mezi Kate a Patrickem, ke konci mě ti dva už vůbec nebavily. Ale jinak všem doporučuji.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Ty Ty](https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/234731/ty-65e372e3d8cd9.jpg?v=1709404899)
Pan kaplan naprosto vše vystihuje. Chvilkama mě mrazilo, chvilkama jsem se přistihla že mu i fandím, ale hlavně nechápu jak se mohl upnout na holčinu, která byla naprostá káča. :-)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Drž se Drž se](https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/17932/drz-se-0wG-17932.png?v=1650890137)
Nezklamal!! Výborná zápletka, promyšlení propojení postav je naprosto vychytaný!
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Žila jsem již před staletími Žila jsem již před staletími](https://www.databazeknih.cz/img/books/83_/8308/zila-jsem-jiz-pred-staletimi-O7k-8308.jpg?v=1422990268)
Zase toršku úplně jiné téma, než obvykle čtu. Oba příběhy mě bavily a bavily by mě víc, kdyby to nebylo tak tak dlouhé a zbytečně natažené.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Pomsta Pomsta](https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/234729/pomsta-io1-234729.jpg?v=1420657691)
Docela mě i po přečtení rozčílilo, že jsem ji neodložila dříve a ztrácela jsem s ní čas. Prvních 33 stran pořád dokola opakování jak měl strašně rád svou dceru, ale změnila se. Nakonec se celý příběh odvíjel od začátku, kde jste vztah dcery, otce a prazvláštní maminky celý popisoval. Nedokázala jsem se ztotožnit, ani fandit jediné osobě v této knize. Četla jsem už jen ze zvědavosti jak to dopadne.
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
![Složka 64 Složka 64](https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/157887/carl-morck-slozka-64-c5s-157887.jpg?v=1418941072)
Tak opět kniha nezklamala, jen mě mrzí ten konec, bohužel se o něm nemohu více rozepsat, protože nechci budoucím čtenářům nic prozradit. Nete mi bylo líto, i přesto že její pomsta byla krutá, ale v její smyšlené situaci i pochopitelná. KOnec byl velmi překvapivý. Carl a Asad byli úžasní! Carlovo popisování situací jeho vtipem nemá u nikoho konkurenci. Smála jsem se i nahlas, těším se na další!!
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Francouzské hedvábí Francouzské hedvábí](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/1311/francouzske-hedvabi-vydani-1311.jpg?v=1231349036)
četla se krásně, pěkně napsaný i milostný příběh mezi postavami, ale konec mi přišel odbytý i když vrah překvapil.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Přistižen Přistižen](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140181/pristizen-laf-140181.jpg?v=1418459070)
Velmi velmi promyšlená zápletka, kterou jsem neměla šanci odhalit, i přes to že se mi to u více knih od jiných autorů podařilo docela brzy. Kdo máte rádi detektivky, jen do toho! Četla se mi moc dobře, i když musím přiznat, že mi vadilo hodně jmen ve kterých jsem se chvilkama neorientovala. Na příběhu a knize to ale neubírá! Překvapuje mě, že jsem jí pořídila za levno v levných knihách, bude mít česné místo u mě v knihovně.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Anatomie lži Anatomie lži](https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/169/anatomie-lzi-jGt-169.jpg?v=1595006643)
Přesto, že mě úplně pohltila, nedokážu pochopit jak jí někdo může přečíst za dva dny. Není to typ oddechovky u které můžete vypnout. Naopak! Mozek mi pracoval na plné obrátky. Ať už to bylo kvůli názvům, tak kvůli ději, na který jsme se plně soustředila. Líbila se mi.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![S hlavou v oblacích (pejru) S hlavou v oblacích (pejru)](https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/171278/s-hlavou-v-oblacich-pejru-171278.jpg?v=1375715715)
Naprosto úžasná knížka k odreagování a přečtená za dva večery. Kateřina Petrusová je pro mě mezi českými spisovately naprostá jednička! Jdu na pekáč buchet, který mi také od této autorky ježíšek nadělil.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Zakázaná přitažlivost Zakázaná přitažlivost](https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/184490/zakazana-pritazlivost-184490.jpg?v=1386847827)
Všechny příběhy se mi moc líbily, i když musím uznat, že tento byl nejslabší. Přesto se to četlo samo a pořád mi nějak nejde do hlavy, že to psala česká autorka. Tomuto dílu bych i dala pět hvězdiček, protože mě bavil, ale jednu jsem ubrala na moc moc useknutý konec. Podle mého názoru by si mohla více pohrát a zaměřit se na toho pronásledovatele a pan senátor po krátkém přiznání Henryho byl hned smířen s jeho minulostí? No asi už chvátal vydavatel, jinak to nechápu.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Svět je plný ženatých mužů Svět je plný ženatých mužů](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/11871/svet-je-plny-zenatych-muzu-11871.jpg?v=1290070488)
Je to nejslabší kniha jakou jsem od této autorky četla. Jak tloušťkou, tak obsahem, ale oddychovka na čtyři večery do postele před spaním dobrá. Znám ale mnohem lepší a pikantnější knihy od ní. Tak za mě dvě hvězdičky.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Bambi Bambi](https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/28841/bambi-28841.jpg?v=1266071817)
Na tuto knnihu se pamatuji z dětství. Byla má nejoblíbenější a ráda vzpomínám jak mi byla čtena, ještě než jsem uměla číst.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Žena v kleci Žena v kleci](https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129031/pripady-oddeleni-q-zena-v-kleci.png?v=1732734385)
Kde začít k chválení této úžasné knihy. Mám ráda detektivky od H.M. Clark, ale po přečtení této knihy jsem se přesvědčila, že jsem četla jen čajíčky. Ze začátku mi dělalo problémy číst jména a orientovat se, ale jakmile jsem se žačetla, nedokázala jsem knihu odložit. Velmi se mi líbil vztah Asada a Carla. A Merete? Jak je popsáno v knize její bojování je neuveřitené. Hrozně jsem jí fandila a u této postavy se jen potvrdilo že žena vydrží více než člověk.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Hollywoodské rozvody Hollywoodské rozvody](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/11858/hollywoodske-rozvody-11858.jpg?v=1237158096)
Od této autorky znám lepší, ale bylo to pěkné oddychové čtení a takový konec jsem opravdu nečekala. :-)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Nepřítel mého nepřítele Nepřítel mého nepřítele](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145157/bavettovi-nepritel-meho-nepritele-RTZ-145157.jpg?v=1418766219)
Moc se mi to líbilo, hlášky jsou naprosto dokonalé a nahlas u knížky se jen tak nesměji. Začátek byl napínavý ale jedna část (návštěva) mi přišla moc natažená a nic zvláštního se při ní nedělo. Jdu na třetí díl.