micinka111 komentáře u knih
Musím souhlasit s "Blue", je pravda, že je to samí dialog a žádný popis. Poznámky mi připadají dosti dobré, i když občas zbytečné. Ale musím taky něco napsat k obhajobě této knihy, příběh je moc napínavý a knížka se čte opravdu dobře. Jedna věc mi opravdu nejde do hlavy, kdo simpatizuje s Buffalem Billem proti Jesse Jamese, já jsem rozhodně celou dobu simpatizovala a fandila Jesse Jamesovi a když ho na konci zastřelili bylo mi ho opravdu líto.
Tento příběh od Jane Austenové, opravdu miluji. Když jsem ji začala číst, už jsem film (1995) viděla aspoň 10krát. Četlo se to vážně lehoučce a za 5 dní jsem to měla v sobě :). Elizabeth je mi samosebou simpatická, ale nedokážu pochopit, jak dokázala říct panu Darcymu do očí co si o něm myslí, ne, že bych to odsuzovala, ale já bych to nedokázala. Z knížek který od Jane Austenové znám je tato nejhezčí. :).
Nemám ráda když lidi pokračují v umění jiného člověka. Občas se to podaří v tom to případě ne. Mnohem krásnější je příběh Heidy děvčátko z hor od Johanny Spyri.