milacicka komentáře u knih
Příběh je to krásný jen mě mrzí že jsem se nedozvěděla co se stalo s Gustava první manželkou. Pokud mohu hodnotit linii příběhu tak ta ze současnosti se mi líbila o trochu více.
První republika se natáčela v Kutné Hoře.
V sérii Rebelové jsem došla až sem a může říct že 3.díl se mi zatím líbil úplně nejvíc. :)
Kniha pěkná ale co ty sprosté slova? Líná prdel snad ještě ale co ten ,,pi.us" To snad ani nemuselo být ne? Dokonce jsem si poplakala. :)
Seriál Gilmorova děvčata miluji. Její první kniha se mi líbila ale tato kniha teda pro mě byla velká ztráta času. :-(
Přečteno za 2 dny.
Určitě doporučuji.
Neuvěřitelný doják. :'(
Sice to nebylo takové jake jsem očekávala ale uplne nejhorší to také nebylo :D
Velice dojemný příběh. Meli by ho čist ženy co ještě nemají deti. Protoze pro ty co uz deti maji je to neuvěřitelný. Ani si to člověk nedokáže představit jake to pro toho rodice musi byt utrpení. :(
Kniha velice zajimava. Nic složitého ale co ten konec? PÍP? To si dělají legraci? :)
Příběh příjemný jen mi vadilo že se tam hodně scén opakovalo a tudíž jsem se občas ztratila v čase :D
Přečteno za 3 dny. To už se mi opravdu dlouho nestalo.. Moc krásný příběh. :D
Trošku mi to připomíná film s Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law : PRÁZDNINY..
Film mám moc ráda.. Kniha mě moc nezaujala.. :(
Tak myslím že dál už se opravdu neprokoušu.. Peru se s knihou už skoro měsíc a nejsem ještě ani v půlce.. :( Kniha není taková jak jsem si představovala.. Tak že pro mě veliké zklamání..
Veliké zklamání.. Neprokousala jsem se ani do pulky ! !