milunka21

Na tohle vydání se vyplatilo čekat se čtením této klasiky. Hlavně se tak dobře čte, že by člověk ani neřekl, že byla vydána před 70 lety. A ta obálka od Ledy TOP...

Překvapivá kniha. Celou dobu si myslíte že víte a nakonec obrat o stoosmdesát stupnu. Rozhodně doporučuji.

Na to že to je čtvrtý díl a ještě prequel, tak wooow. Autor udržuje svoji zaběhnutou laťku a i ve čtvrtém díle mě dokázal hodně překvapit.

Další skvělá kniha autorky. U jejích knih miluji, že se drží faktů a její knihy jsou napsány tak čtivě, že se člověk do nich naprosto ponoří a ještě zjistí, co se dělo v naší historii. :-)

Moc krásná kniha pro dívky. A přesto že jsem starší, příběh mě chytl a okouzlil. Moc se těším na další díl. :-)

Rozhodně něco naprosto jiného, než autorka normálně píše. Škoda že to byla jen povídka. Dokázala bych si to představit rozvinutější.

Moc krásná kniha která se líbila mě i dětem. A také ilustrace. :-)

Každý pokračování je lepší a lepší. Jednou bude tahle série v závěsu za Harrym Pottrem co se týče populárnosti. :-)

Ze začátku mě kniha moc nebavila, ale pak nastal zlom a naprosto se to rozjelo.
Připomíná mi Zmizelou, hlavně kvůli konci. A oceňuji tu originalitu. V knize jsou zakomponované články z blogu jedné z hlavních hrdinek. :-)

Perfektní. To vykreslení strachu a bezmoci. Úžasný thriller, který nedáte z ruky.

Opravdu strhující kniha. a ten konec...Doufám že bude pokračování. :-)

Nemám slov. Nečekala jsem že to bude taková pecka. Rozhodně si tu zlatou nálepku zaslouží.

Yrsa naprosto předčila má očekávání. Je to prostě skvělá autorka, které nejde nic vytknout.

Další skvělý historický román od autorky. Rozhodně doporučuji. :-)

Skvělý psychologický thriller s prvky paranormálna. Nemohla jsem se odtrhnou. Rozhodně doporučuji.

Na rozdíl od první knihy, je Kouř naprostá pecka. Je to úplně jiné kafe než Pavel a já, který se mi nelíbil. Rozhodně knihu doporučuji.

Poslední rok dávám víc šancí naším autorům a jsem za to ráda, protože se mezi nimi nacházejí skvělí spisovatelé. Žádná povídka mě nezklamala, všechny byly výborné, některé lepší. Pár z nich bych si dokázala představit rozvinutější do samostatné knihy. :-) Rozhodně doporučuji.

Šílená, ale naprosto skvělá. Zase konec, který mi nedá spát.

Žádný zbytečný rozvláčný děj, plno akce a napětí a příběh odehrávající se ve třech zemích. Naprostá pecka.