mirka2558 komentáře u knih
Helen to ,,zase,, dala. Nemám čo vytknúť akurát koniec pretože čakať na pokračovanie bude dlhé. 5*
Ďalšia časť ktorá nesklamala. Vždy sa teším na autorkine knihy pretože sú oddychové a aj sa na nich zasmejem.
Čakala som happyand. Kniha je úžasne čítavo napísaná smutná, ale odvaha a sila nechýbajú... určite odporúčam
Teda kniha bola zamotana sama akcia a vyzera to na dalsiu cast. Uz sa neviem dockat!
Úžasná vyšperkovaná 2. Časť. Veľmi sa mi páčila nevedela som si predstaviť o čom bude autorka písať 600 strán? Ale táto časť sa mi páčila dokonca viac ako prvá. Určite odporúčam
Neviem ako to táto autorka robí ale veľmi sa mi páčia jej knižky. Oddychové, krásne pekne ukončené.... Dávam plný počet.
knihu určite odporúčam . celý čas som čakala, čo bude ďalej ako to dopadne a kto je vlastne páchateľ.
Mne sa kniha páčila aj keď sú tu aj negatívne komentáre..co sa týka Eriky a Patrika tie naozaj podľa mňa už boli ,,vyčerpané,,
rada by som si prečítala aj druhú časť tejto série. aj ked myslim, že to bolo ukončené dostatočne
veľmi pekná a ľahko čitateľná kniha. ako píše Kukicka je reálna a neviem si predstaviť, že by som na niekoho mala tak dlho čakať :D dávam 5 hviezdičiek. kniha sa mi páčila
Kniha je celkom ok. Ľahko sa číta ale čakala som od nej viac. Taký priemer, skôr oddychovka.
(SPOILER) Kniha bola super ale sklamal ma zaver. Cakala som happyend
Top, top top! ODPORÚČAM! Ako prvá časť tak aj druhá sa mi veľmi páčila. Presne moja šálka kávy
Knižka sa citala lahko. stale som cakala kedy sa už stretnú, očakávala som happend a nakoniec som bola sklamaná. V podstate o nicom nedozvedela som sa kde vsade bol Max co s nim vlastne bolo. Celkom sklamanie
kniha sa mi páčila len škoda, že tam.este nebolo pár kapitol ako to dopadlo s inými postavami :)